Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace se pokusí dostat na kobylku podezřelému. Elias učiní zásadní objev a Marie začne ztrácet kontrolu nad svým životem. (Netflix)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci lámat hůl, třeba se v posledních dvou epkách ještě seriál ukáže ve své plné parádě, zatím musím ale jít vlažnější cestou, protože Mariin soud klouže po povrchu a Toni Colette a Merritt Wever ve mně příliš sympatií nevzbuzují. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paci sa mi ako scenaristka a dramaticka Becky Mode, zo svojho zenskeho pohladu zlomila stereotypy a su to v tomto serialy presne zeny-vysetrovatelky, co vlezu do bytu s telefonom na uchu bez pozdravu, kde chlap chysta veceru, pripravi atmosferu pohody, ci sa stara o deti, a len sa na ne s chapavym pohladom pozera a ani necekne, ze si nervy a pracu tahaju domov. :D Pokec policajtiek v aute bol vynikajuci. :) A ten zaver, pekne. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nůž, který jí útočník přiložil ke krku, ležel celou dobu u ní na zahradě. Tady někdo z vyšetřovatelů zoufale zaspal. Skvělý úvod. Tahle minisérie má grády. Vývoj postav a děje představují soustředěnou filmařinu. Jízlivá Toni Collette (přestřelka skrze náboženství) je skvělá. Scéna z baru s potencionálním pachatelem je rovněž výtečná. Nicméně její postava pomalu propadá zoufalství. Znají totiž leccos, včetně tvaru a umístění pachatelova mateřského znaménka, přesto nejsou o nic blíž než na začátku. Druhá polovina zatraceně silná a napínavá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je veselé, když může člověk zapomenout na všechny ty nepřekonatelné superdetektivy u seriálu, který mu ukáže, že policajti dělají úplně pitomé chyby, protože jsou taky jenom lidi. Takže i oni jsou mnohdy méně důvtipní, líní, nebo jsou to prostě kkti. Za mě šlo opět o vydařenou epizodu, kterou jsem si mohl užít, a přestože se mi zdála být přece jen o něco slabší než předchozí díl, odbudu to jen záporným znaménkem, protože se mi nechce sestupovat zase na čtyři kousky. / Poučení: Dostal jsem chuť na grilovaná žebra a vůbec nevím proč :-D 5*- ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama