Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z jednoho jsou rázem dva podezřelí. Tým má plné ruce práce s identifikací sexuálního násilníka a jeho zatčením. Mariina nová terapeutka se pokouší získat si její důvěru. (Netflix)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az po samotnu akciu i vratane nej, to bol "len" nadpriemerny, obcas az dokumentarny diel v porovnani s emocionalnym zaverom u psychologicky za tonov klavirnej hudby. Pocity v zavere to u mna dvihli na plny pocet. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smyčka se stahuje. DNA z jednoho hrnku od kávy, rázem ale dva podezřelí. Tým míří do finále, je třeba pečlivě nakládat s důkazy, kterých je najednou zatraceně hodně. Včetně fotek, na kterých je i jistá Marie Adler. Právě její nová terapeutka ví, že na jejím příběhu bude víc než jen zrnko pravdy („Jak vám můžu pomoct líp nosit ta břemena, nebo možná některá z nich odložit."). Pravdu děvče mluvilo a pachatel má nakonec na triku obvinění z 28 znásilnění. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda byla po celou dobu skvělá, takže jsem o další plné palbě vůbec nepochyboval, pak přišel závěr a celé to ještě potuploval. Byl to fakt silný díl, a i když si dělám srandu prakticky ze všeho, protože jsem v podstatě cynické hovado, tentokrát se mi nějak nechce. Musím to napsat znovu; takhle by měl Netflix fungovat, měli by se tam vykašlat na podbízivou agitaci a poctivě makat, protože to zjevně umí (když chtějí). / Poučení: V některých případech se policejní brutalitě nedivím, sám bych si rád kopnul. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama