Reklama

Reklama

Neuvěřitelná

(seriál)
  • USA Unbelievable
Trailer
USA, 2019, 6 h 29 min (Minutáž: 44–59 min)

Tvůrci:

Susannah Grant

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever, Vanessa Bell Calloway, Dale Dickey, John Hartmann, Austin Hébert, Liza Lapira, Kai Lennox, Danielle Macdonald (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Jedna mladá žena obviněna ze lži o znásilnění a dvě detektivky vyšetřují sérii děsivě podobných útoků. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenze uživatele MI-380 k tomuto seriálu (1)

Neuvěřitelná (2019) 

Skvěle zvládnutý popis trpělivého vyšetřování a prolínání dvou časových rovin (ubíhají týdny a měsíce roku 2008, pouhé hodiny a dny roku 2011), které se v poslední části prolnou. Dokonalé je pro mě i jiskření mezi dvěma rozdílnými vyšetřovatelkami a také vyznění celého projektu. Právě jsem totiž dočetl Hosseiniho Tisíce planoucích sluncí a porovnání těchto dvou civilizací a hlavně jejich přístupu k ženám - nenávistné zbídačelé ortodoxně muslimské a bohaté prosperující tolerantní americké - vyznívá naprosto jednoznačně. Seriál roku. 100% (aktuálně 790 hodnotících s průměrem 83%). ()

Související novinky

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

Reklama

Reklama