Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karen a Grace Rasmussenová porovnávají poznámky týkající se jejich případů a přemýšlejí o děsivé možnosti. Ve Washingtonu prosáklo Mariino jméno do tisku. (Netflix)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Když jsou větší než ty, nevyhraješ.” Minule jsme zjistili, jak mohou být dva totožné případy posuzované diametrálně odlišně. Detektivka Karen se spojí se svéráznou detektivkou Grace (její obětí je starší černoška), jakkoliv jsou odlišné, porovnávají si poznámky a snaží se násilné činy vyřešit. Vracíme se postupně i k Marii, první (tvůrci zaznamenané) oběti, která čelí útokům okolí a které se hroutí pracně budovaný život pod rukama („Jednoho dne, už brzo, si tohle nikdo nebude pamatovat. Pak přijde něco jiného, co není jejich starost, a budou se zajímat o to.”), navíc její jméno prosáklo do tisku. Hláškující Toni Collette tradičně moc fajn. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Women power at its best. ;) "Snad nahoda tomu chtela", ze dve vsimave detiktivky si dali dve a dve dohromady a zavetrili korist a rozhodli sa vyuzit k vysetrovaniu i institucializovanu "men power". Collete to ozivila. Moze byt. 70% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toni Collette přichází na scénu nahláškovaná jako obvykle. Její ultra cool postava tak trochu kazí celkový dojem maximální autenticity, ale z hlediska zábavy a humoru výrazný posun vpřed. Takže záleží na každém co preferuje a jak se s tímto aspektem popere. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fajn pocit, když sleduji seriál, který se mi zdá být díl od dílu lepší. Jasně, zase je to jednou všechno na ženách (jak bývá v současnosti zvykem), ale vzhledem ke zvolenému tématu to není vůbec od věci. A chlapi jsou tu alespoň schopni ohřát večeři, takže nejsou úplně marní :-D Ale teď vážně; když ve mně dokáže seriál vyvolat takhle nepříjemné pocity, je jasné, že tvůrci dělají něco moc dobře. / Poučení: Ani u nás spolu různé úřady nekomunikují zrovna ideálně, takže už jsme skoro jako Američané. A prý, že je nedoženeme. 4*+ ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama