Reklama

Reklama

Queer tým

(pořad)
  • USA Queer Eye
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vezměte si kapesníky! Zcela noví „Úžo Pětka“ nabízí tipy, emocemi nabité proměny a srdceryvná odhalení, která spustí vodopád pocitů. (Netflix)

Recenze (15)

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Skupina pěti gayů mění (převážně) hetero chlápky na muže k světu… A daří se jim to velmi dobře! Každý má svou vlastní specializaci a účinkující si podají ve všech směrech. A i když proměny většinou nejsou vizuálně tolik zásadní, je to vždy ku prospěchu věci. A hlavně je to prostředek, jak se naučit něco navzájem, překvapivě oběma směry. Tvůrci se nezaměřují pouze na proměnu, ale dají prostor i závažnějším otázkám (náboženství a homosexualita, napětí mezi černochy a policií). Emočně pak vyčnívá čtvrtý díl, ve kterém se účinkující připravuje na svůj coming out, nejvtipnějším je pak poslední osmý díl, kdy si kluci plní své fantazie na požární stanici. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Po druhej sérii zvyšujem na 5*. Táto show totiž povyšuje obyčajný žáner make-over na niečo výnimočné. Je to o akceptovaní seba samého i druhých, o vysporiadaní sa s ranami z minulosti, nájdení svojej najlepšej verzie a pomáhaní druhým. Toto je show, ktorá vám navráti vieru v ľudstvo. Slzy sú zaručené. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že jde pořady typu make-over dělat s naprosto lidskou, přirozenou tváří. Queer Eye to dokázal. Co překvapuje ještě víc, že lidé, které byste tipovali na homofoby (třeba ne hlasité) - to je ale prostě jižanská Georgia, tak přijmou tuhle pětici pomalu za svou rodinu. Netflix dokázal sestavit neuvěřitelně fungující tým. Bravo. ()

lestyna 

všechny recenze uživatele

Skvěle seskládaný tým. Všichni jsou absolutní zlatíčka ❤️ A já je prostě miluju. Pořad který je tak lidský, citlivý, vtipný. V jednu chvíli se směju a v druhé už se natahuju po kapesníčku. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

MILUJU TO!!!!! Nejlepší pořad na téma "proměny" a vůbec jedna z nejlepších reality show. Vtipné, upřímné, lidské, není díl kdy bych neměla na krajíčku. Opravdu, tohle se mimořádně povedlo. Co musím obzvlášť vyzdvihnout, tak je ústřední nesmírně charismatická pětice. Ti chlápci jsou prostě boží! ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Já zkoukl všechny díly první řady a musím říci, že i mě nejvíce zaujal čtvrtý díl. Ten jediný mě dohnal skoro až k slzičce ... Jinak je to pořad typicky americký se všemi klady a zápory. K těm kladům rozhodně patří to, že "trenéry" je pětice gayů a těmi "proměněnými" vesměs heteráci, což by asi v našich podmínkách dost dobře neprošlo a nebo ani nezaujalo (taky proč, když je nás 10mil., což není ani metropolitní oblast N.Yorku) a že se, jak píše Jiřik, aktéři vzájemně obohatili. K těm minusům řadím (ale je to jen můj pohled) tu americkou sladkobolnou uplakanost, prostě důraz na city. To, že těch pět kluků nemělo dost času na větší přeměnu, škoda, že si neroztočili více dílů, aby mohli více s muži pracovat. Ale na druhé straně proč taky by měli dotyční heteráci zhubnout a vyrýsovat si svaly, když ty ženské protejšky byly obtloustlé americké Nanynky. Samostatnou kapitolou byli samotní aktéři z řady pěti amerických gayú. Jonathan, u kterého jsem předpokládal, že tam vnese více mužství, byl nakonec největší tetkou a ty svoje ručičky rozhazoval tak moc, že jsem dostal strach, aby se nezlomil zápěstí ... 6688 ()

Evny 

všechny recenze uživatele

Tohle je pravej make over, čeští tvůrci podobných show by se z toho měli poučit. Poprvé jsem viděla, že protagonisté vypadají opravdu výrazně lépe než před tím a Bobby je interiérový bůh! ()

Ikedar 

všechny recenze uživatele

Je v tom možno niečo z queer teórie, a niektorí z účinkujúcich by sa tomu mohli vzpierať, no v skutočnosti by sa obávali márne. Queer Eye si dobre uvedomuje background svojich žiakov a aj svoje publikum. Päť radcov sa tak dokáže veľmi dobre prispôsobiť svojím subjektom a zvoliť pre nich tú najlepšiu cestu. Napokon je to opäť o tom cítiť sa dobre a používať túto novo nadobudnutú pozitívnu energiu aj v iných oblastiach života. Je v tom láska, je v tom porozumenie, emócie aj dobrá nálada. A funguje to presne ako má. Viac na: http://artyfilmbook.sk/queer-eye-ako-vam-pat-gayov-zlepsi-zivot/ ()

Slida79 

všechny recenze uživatele

Jak cože? Ta pětka je prostě opravdu úžasná! Vždy se snaží co nejlépe každého pochopit a pomoci jim dostat se ze svojí "ulity". S vtipem grácií a srdcem. Jedna z nej reality na Netflix co jsem viděla. ()

Simella 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé! U každého dalšího dílu mám znovu a znovu slzy na krajíčku. Tito kluci mají v sobě obrovskou dávku empatie a neomylný cit odhadnout přesně, co potřebuje v dané situaci člověk slyšet, aby ho to posunulo tím správných směrem - k sebepřijetí, vidění pozitivních stránek života a možnostech, který život nabízí. Někdy stačí tak málo a změníte tím někomu život k lepšímu. Moc fandím tvůrcům i všem účinkujícím. ()

Reklama

Reklama