Reklama

Reklama

VOD (1)

V této bláznivé bollywoodské romantické komedii si pár domluví sňatek, aby si společně mohli koupit byt v Bombaji. (Netflix)

Recenze (7)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý film, aj keď nie veľmi indický, v pohode by sa mohol odohrávať kdekoľvek a nikto nepoznal rozdiel. Je moderný, od sexu pred svadbou až po manželstvo z lásky končiac rodičmi, ktorí nemajú takmer nič proti svadbe s iným náboženstvom.... Hooodne moderná hudba vo veľmi malom množstve... Ale námet je zaujímavý, hlavný hrdina vysoko pozerateľný takže výsledok je pomerne uspokojivý.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indická romance, která není nějak zásadně výjimečná, ale přesto vás bude bavit na ni koukat. Indové už se v žánru romantických komedií dostali tak daleko, že přesně ví, koho vybrat na casting, že přesně ví, že ten člověk nebude publiku vadit, ale dokáže ho k sobě připoutat. A takoví tady jsou všichni. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo naozaj zaujímavé, dokonca aj scenár kvalitný, len akosi mi to prišlo celé také ťažkopádne a iracionálne. Tie ich rozchody mi pripadali fakt jednoduché, akoby to nikomu z nich nebolo ani ľúto a nikto nemal dokonca ani potrebu bojovať o toho druhého - naozaj podivné! Ale inak podstata tohto filmu bola aspoň originálna, aj keď dosť úsmevná. Také niečo by mi pasovalo skôr na americký film, ale India už viackrát siahla po takom liberálnejšom poňatí námetu. Film ako taký ma teda bavil, len tomu chýbalo väčšie zameranie na emocionálnu rovinu. Možno by tomu pomohlo keby tam viac prevládala dramatická atmosféra nad tou silenou komediálnou. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně příjemný a milý příběh. Mladý hinduista (Vicky Kaushal) pracuje v bance jako IT a sní o svém vlastním bydlení, protože celý život bydlí se svou rodinou v malých bytech. Má podivný milostný vztah s vedoucí oddělení, který však není úplný po intimní stránce a je navíc jen využíván k podivným citovým hrám své partnerky. Mladá indická křesťanka pracuje v té samé bance jako úřednice, též sní o vlastním bydlení a rovněž je ve vztahu, který ji vůbec nevyhovuje. Osud tyto dva spojí na svatbě jejich kolegy z práce, a to rovnou při společném tanci, kde přeskočí první jiskřička vzájemných sympatií. Poté se scházejí dál a přijdou na to, že mají společný zájem o vlastní bydlení a již i přímo vybranou snovou lokalitu. Ani jeden z nich si ji však nemůže dovolit, neboť ji může získat jen sezdaný pár. Vymyslí tedy plán, který jim oběma má přinést vytoužený byt. Ale jak to už bývá, nejde vše tak snadno, jak si usmysleli... Velice sympatický pár a mnoho vtipných scének, které mě opravdu rozesmály. Ve veselém duchu bylo i to srovnávání rodin rozdílného náboženského vyznání. Zde se nikdo nechtěl vraždit, či vyhazovat do vzduchu. Vicky Kaushal byl opravdu výborný a Angira Dhar roztomilá, i když ne tolik výrazná. Děj rozhodně průměrný, nic zázračného se zde nedá najít, ale veškerá práce šla od srdce a toho si cením. Postavy zajímavé a vskutku osobité. Navíc vše odlehčeno humorem, nadhledem a lidskou upřímností. Písně také průměrné, ale do příběhu hezky zapadly. Hodnocení je na pomezí tří a čtyř hvězd, ale zde se misky vah převážily ke čtyřem hvězdám. Hlavně kvůli všem těm pozitivním drobnostem. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Sú tu slabšie a silnejšie momenty, miestami to postavy preháňajú; inokedy tomu zas chýba vážná scéna, bez narušenia niečím vtipným. Má to chybičky, ktoré namiesto toho, aby rozhýbali vašu bránicu tak rozhýbu akurát vašu hlavu sprava doľava, že čo to má byť? Lenže tí Indovia a ich (takmer nebadateľný!) prízvuk sú mi takí sympatickí, že ma to nedokáže iritovať, akoby tomu bolo napríklad pri Američanoch. Keď si to všetko sčítam a odčítam, tak mi čas jednoducho ubehol a väčšinu času som sa bavila. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama