Reklama

Reklama

VOD (1)

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (70)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $4,764Tržby Celosvetovo $412,000▐ V celku neškodná mládežnícka komédia, ktorá ponúkne šikovný nápad s mobilnou aplikáciou. Občas z toho trčí schéma, hlavni pri rýchlo kvasných zaľúbeniach, vzťahoch ale ináč ide o jednu z tých stráviteľnejších vecí. Malo to dobrí švih, potešilo zopár speváckych vystúpení, hlavne prevtelenie do Bruno Marsa malo náboj. /60%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mně ta střední škola chybí, takže pro tyhle teen blbiny mám slabost a tenhle film má navíc hezky originální zápletku, kde hlavní hrdina nastoupí do nové školy jako Outsider, ale díky nové aplikaci v mobilu má možnost si přát cokoliv, což je místy hodně zábavné a hlavně postupná cestička za slávou až k nejpopulárnějšímu frajerovi na celé škole byla hodně příjemná a sesazení předešlého "krále" potěšující. Milé, zábavné, vtipné s fajn postavami. ( Tanec jako Bruno Mars či hrát hokej jako Wayne Gretzky patří k nejlepším scénám filmu) .Já se bavil královsky.80% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Teenagerské fantasy, aneb co se stane, když máte mobil se strašně divnou aplikací, která z Vás udělá kohokoliv chcete?! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komedie to není špatná, docela byla chvílema i sranda, jenomže ten disneyovský styl to strašně moc sráží. Opět je tu plno romantiky, mladičká dvojice, která zdánlivě k sobě nepatří, ale musí si k sobě najít cestu a samozřejmě se tu musí zpívat a to už mi k tomu moc nesedělo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo nenáročné a ako stvorené na príjemný relax a pohodu. A musím uznať, že to bolo aj nečakane zábavné, milé a s pozitívnym vyznením. Čo sa týka dejovej linky tak je pravda, že je plná klišoidných a stokrát videných scén (hlavne k záveru), ale na druhú stranu zase mám rád keď je do klasickej romantickej šablóny v štýle zaľúbenie - láska - problém so zápletkou - vyriešenie problému a sladký záver, pridané ešte niečo navyše. V tomto prípade to bol zaujímavý a zábavný fantasy prvok a také niečo ja môžem, dobre sa na to pozeralo. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Konečně je nějaká ta mobilní aplikace i užitečná, tedy v rámci osobnostního růstu. Jednomu středoškolákovi jedna taková kouzelná apka zásadně vylepší život a postavení na nové střední škole. Objeví, že prostřednictvím jeho napsaných statusů se záhadným způsobem plní každé jeho přání. Může se stát hokejovou hvězdou školního týmu, bezkonkurenčním zpěvákem, pomýšlejícím na vítězství v místní pěvecké soutěži a žádná ze školních krasavic nebude dělat okolky se stažením svých kalhotek. Prsty v tom celém má záhadný stánkař s mobilními telefony. Je evidentní, že film neměl k dispozici horentní rozpočet. Chybějící finance musela nahradit scenáristická a režijní invence. A správně zvolený casting. Pokud jde o svěžest a dobrou stavbu scénáře, to celé si vzal na starost ostřílený Jason Filardi, který umí pro cílovou skupinu 13+ psát inteligentní scénáře, a pro Scotta Speera, který se také poslední dobou orientuje na obdobnou cílovou skupinu diváků, už nebyl problém vdechnout psanému slovu energičnost a chytlavost originálního rozměru. A coby někdejší režisér videoklipů si dal i pár "cvičných" hudebních čísel. Celé jejich tažení završila relativně neznámá. ovšem schopná a sympatická mladá herecká garda, která hladce vklouzla do svých rolí a byla dostatečně zábavná. Na čele blonďák Ross Lynch, který byl v permanentním obležení pěvecké hvězdičky Olivie Holt a na přehlídkové molo ho vzala australská modelka Courtney Eaton. A každý správný školní outsider má mít k ruce ještě většího zoufalce, funkci otylého a obrýleného outsidera do puntíku splnil Harvey Guillén. Na jejich cestě je vyprovázeli i ti z řad "služebně" starších herců - Rob Riggle, John Michael Higgins a Famke Janssen. Tvůrci si dali záležet i na tom, aby závěr nesklouzl do tenat laciného prozření hrdiny, takže to vyústění na mě působilo přijatelně. Na světě je zábavný film, který sice má námětovou konkurenci v hororovém žánru, ale to mu vůbec nevadí. 9/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Do poloviny to bylo vážně super i vtipný, jenže pak to začalo být až moc "High School Musical" a celá ta originalita z úvodu se vytratila. Po hodině sledování přetočeno až na závěr, kde samozřejmě klasicky dopadlo vše tak, jak dopadnout mělo. Bloncka Olivia Holt je tu k sežrání. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Status Update" je síce absolútne starý film, ale na druhú stranu sa v ňom nájde pár dobrých fórov, ktoré dokážu pobaviť. Najlepší asi je moment,kde sa Kyle prvýkrát chce preukázať ako hokejista. Nebudem hovoriť, čo sa stane, ale to bol moment, kedy som sa skoro váľal na zemi od smiechu. Inak mám pocit, že je to film, kde sa nič nové nedozvieme. Nepoznáme nové postavy, nie sú tam žiadne nové motivácie, ani nejaké nové rozuzlenia ani nič. Preto tvrdím, že je to starý film. Je tu pár dobrých fórov a pár okey postáv, ale je to vyslovene skôr oddychový film, ktorý neurazí ani nič nové neukáže. Čo by ste vy spravili, keby ste mali aplikáciu, ktorá vám splní všetko, čo napíšete? Povedzte si to takto a budete presne vedieť od začiatku do konca, čo sa vo filme asi stane. Ak vám to neprekáža, že ide o staré známe veci, myslím si, že za jedno pozretie to stojí. Ak nie, toto rozhodne nie je film pre vás. Hodnotenie: C+ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Blbinka na jedno použití, která si jede to svoje, tedy od jednoho klišé ke druhému (myslím, že nevynechá ani jedno), ale občas z něj vykoukne i nějaký ten fórek. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Novodobé High School Musical, ale menej sladké. Bez basketbalu, ale s hokejom. Pesničiek zaznie len pár a Kyle má určite lepšie vlasy ako Troy. A jasné, je tam tá zápletka s mobilom. Keď nič iné, tak hurá do toho. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato sitkomová epizoda si zaslouží shlédnutí na telefonu teenagerama. Masáž o tom "být svůj". Začíná to zábavně, ale pak se z toho stane školní cvičení na filmové škole o deja vu pro ty, kteří studovali na vysoké škole. Cenný je film jako inspirace o sociálních médiích. Na 50% film vytáhne pár vtipných hlášek ("Udělal jsem to rychleji než trvá jeden chat na netu"). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasická storka o tom, jak neznamená štěstí, když získáme vše co si přejeme. Nakonec vždy zjistíme, že jsme šťastní s tím co máme. Stejně jako hrdina tohoto filmu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já tyhle romantické filmy z prostředí americké střední školy prostě miluju. Opět velice hezký romantický příběh, který zahřeje u srdce. Ovšem tento film je doplněn navíc o fantasy prvek a to ho dělá ještě zajímavějším. Jediná věc, která mi vadila, byl ten gay, ty jeho scény byly opravdu trapné. Ale jinak se jedná o opravdu kvalitní počin a rád se na to někdy v budoucnu znovu podívám. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Cely film je brany s nadsazkou, takze pokud pominete fakt, ze je to vlastne ujete scifi, tak dostanete trochu nadprumernou komedii, hlavne nekteryma vazne vtipnyma scenama a vtípkama:D konec trochu klišé a vztah mezi hlavnim párem se vyvijel dobře, ale ke konci ho nesmyslně pohnojili, ale jinak jsem se dost bavil, i kdyz castmi mi to prislo vic jako muzikal, hlavne teda ze zacatku. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám na hodnocení ostatních uživatelů, budu tady za černou ovci, ale nenadělám nic. Absolutně jsem se u filmu nebavil, nezdál se mi být vtipný, když zrovna nebyl trapný, byl zoufalý a ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už to horší být nemůže, přišel důkaz toho, jak hodně jsem se mýlil. Mám dojem, že tvůrci v tomto snímku použili všechna ohraná klišé, drželi se i typické šablony studentských komedií, takže nemohli ničím překvapit a já jsem byl velmi vděčný za tlačítko ffw (hlavně u příšerných hudebních vstupů). ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Typická týnejdžrovská komedie ze střední o outsiderech. Pěkná zápletka, vtipné scény, fajnové postavy a celkově fajnové z toho činí lepší standard v tomto žánru. (viděl jsem: 1x) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy trochu až moc Disney Channel. Relikt, který jako kdyby ležel 10 let někde v šuplíku a najednou se z ničeho nic zjevil v roce 2018. Ale což, jako jednoduchý relaxační vypínák koukatelný. Docela obstojná variace na středoškolské muzikály, na který se ale dívat optikou dospělého příliš nelze. Pokud bych ho tedy nechtěl sestřelit. ()

Reklama

Reklama