Reklama

Reklama

VOD (1)

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Žánrově čistá moderní pohádková moralitka o slávě a jak s ní naložit. 1) Takové sny jsem na střední taky míval. Ale holt mi chyběla apka Universe._____ 2) Poněkud přihlouplý děj silně vylepšují neobyčejně přitažliví kluci. 23letý zpěvák, výborný tanečník, ucházející televizní herec, kytarista , klávesák, bubeník ve svém filmovém debutu Ross Lynch (hlavní postava Kyle) má obrovské charisma. Abych nezapomněl, v roce 2018 i model pro Dolce & Gabanna. 26letý sladce machistický Gregg Sulkin (hokejista Derek) a 25letý Markian Tarasiuk (žárlivec Brian) se taky nedají zahanbit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mně ta střední škola chybí, takže pro tyhle teen blbiny mám slabost a tenhle film má navíc hezky originální zápletku, kde hlavní hrdina nastoupí do nové školy jako Outsider, ale díky nové aplikaci v mobilu má možnost si přát cokoliv, což je místy hodně zábavné a hlavně postupná cestička za slávou až k nejpopulárnějšímu frajerovi na celé škole byla hodně příjemná a sesazení předešlého "krále" potěšující. Milé, zábavné, vtipné s fajn postavami. ( Tanec jako Bruno Mars či hrát hokej jako Wayne Gretzky patří k nejlepším scénám filmu) .Já se bavil královsky.80% ()

Reklama

Trsto 

všechny recenze uživatele

Ale áno, človek si spomenie na časy minulé a želá si aby mal takú appku aj on v tom čase... Myslím,že v pohode milá teen romantická komédia o chalanovi, ktorý sa potrebuje nájsť v novom prostredí, potrebuje trochu dospieť a preniesť sa cez problémy rodičov, rozchod, flákač otec atď. A pomôže mu v tom mobilná zázračná appka... typická dejová línia o tom ako sa z neznámeho stane top alfa samec školy a ktorému to všetko prerastie cez hlavu aj v momente keď už našiel to čo by za každých okolností bral všetkými desiatimi bábiku Oliviu Holt :) aj keď tá mrška Courtney nie je na zahodenie tiež ...No a v ako každej rozprávke zvíťazí dobro nad zlom, chalan sa prekoná ( bacha spoiler ), všetko napraví a získa stratenú lásku, priateľov, znormalizuje sa a žili až kým nezomreli. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Dnes je pátek 13. Každej dětinskej idiot se dnes bude dívat na ten strašně starej horor o hokejistovi. Já ne. Koukal jsem se na novou teenagerskou komedii Status Updatet. To se mi líbilo, protože to bylo o mladých lidech, o lásce, o rodině a o mobilu. Nejvíc mi přirostl k srdci táta - vo..votec od toho hlavního kluka, jak ten používal ten kouzelnej mobil. On byl taky hokejista vlastně... Taky se mi líbila ta holka a taky ta druhá holka, ta co vlastně byla jako ta zlá mrcha. Ale mě se nějak tak líbila víc, protože mě víc svrbělo, když jsem na ní koukal ... Tak jo, já už budu končit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo nenáročné a ako stvorené na príjemný relax a pohodu. A musím uznať, že to bolo aj nečakane zábavné, milé a s pozitívnym vyznením. Čo sa týka dejovej linky tak je pravda, že je plná klišoidných a stokrát videných scén (hlavne k záveru), ale na druhú stranu zase mám rád keď je do klasickej romantickej šablóny v štýle zaľúbenie - láska - problém so zápletkou - vyriešenie problému a sladký záver, pridané ešte niečo navyše. V tomto prípade to bol zaujímavý a zábavný fantasy prvok a také niečo ja môžem, dobre sa na to pozeralo. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)
  • Při vstupu na led má Kyle Moore (Ross Lynch) hokejové brusle, ovšem když trenérovi ukazuje krasobruslení, má na nohou krasobruslařské brusle. (mcredd)

Reklama

Reklama