Reklama

Reklama

Hamjeong

  • Jižní Korea 함정 (více)

Obsahy(1)

Po pěti letech manželství: on má problémy s erekcí, ona chce mít dítě a je zoufalá. Na internetu nalezne žena odlehlou restauraci nacházející se na ostrově, jejíž majitel má přispět k řešení tohoto problému. Zaručuje klid, správnou, i když nejnechutnější stravu na světě a zejména úspěšný pokus o početí potomka. Dovolená se ale brzy změní v boj o holý život. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ma Dong-Seok jeden z nejlepších současných herců na poli JK tímhhle filmem trochu šlápl vedle. Vizuálně je film neuvěřitelně levný a sám jsem šokován jaké béčko Korea natočila. Hodinu se zde téměř nic neděje a potom sice dojde na nějaké znásilnění, krev a Ma Dong-Seok si dává psychopata poměřně dobře, ale já se většinu času nudil a přál si konec. Nezaujalo. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál**, Atmosféra***, Napětí**. 4/10. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

_ "záběry na intimní místa režisér rozmazal" .. souhlas, pěkný podraz a docela sviňárna _ ... Jinak .. Ma Dong-Seok opět skvělý, do role se hodí, je lehce uvěřitelný. Jeho sympatický Sung-Chul nemá chybu. Příběh je patřičně výživný a přiznejme, docela svým způsobem i poučný. Také bych si dal tu kuřecí polévku, klidně i s tou sympatickou tichou obsluhou ... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Dong-seok Ma" je jeden z TOP Juho Kórejských hercov, vďaka ktorému má takmer každý snímok v ktorom účinkuje, osobitú charizmu. V "Deep Trap" opätovne potvrdzuje svoje kvality, preto ma dosť mrzí, že vidím v podaní Južnej Kórei, takú tuctovú "príbehovú" priemernosť. Dobré, teda na "trojku". ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Letos nejedu nikam na dovolenou. Co horror, to zkažená dovolená nějakým psychopatem. Film byl dobře natočen i když mne pobavily intimní scény, kde záběry na intimní místa režisér rozmazal. Asi neznají české komunistické filmy, kde záběry při sexu byly na strop, nebo na lampu :-) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Romantický výlet ,který pro mladý pár začne zapadnutím auta a po příjezdu do místa ubytování a kuřecí polévkou po které následuje karaoke. Celé nakonec nebude mít takový průběh v jaký doufali. Je škoda že je zde zatím jen 10 hodnocení protože Ham-jeong je herecky skvěle zahraný thriller který mě dokázal bavit a držet celou dobu i přesto, že děj je lehce odhadnutelný jsem spokojen a 4 hvězdy bez problémů dám. (Pokud by chtěl někdo film vidět dá se koupit BR s anglickýma titulky.) 75% ---- 7/10 IMDb ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama