Reklama

Reklama

Hamjeong

  • Jižní Korea 함정 (více)

Obsahy(1)

Po pěti letech manželství: on má problémy s erekcí, ona chce mít dítě a je zoufalá. Na internetu nalezne žena odlehlou restauraci nacházející se na ostrově, jejíž majitel má přispět k řešení tohoto problému. Zaručuje klid, správnou, i když nejnechutnější stravu na světě a zejména úspěšný pokus o početí potomka. Dovolená se ale brzy změní v boj o holý život. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ma Dong-Seok jeden z nejlepších současných herců na poli JK tímhhle filmem trochu šlápl vedle. Vizuálně je film neuvěřitelně levný a sám jsem šokován jaké béčko Korea natočila. Hodinu se zde téměř nic neděje a potom sice dojde na nějaké znásilnění, krev a Ma Dong-Seok si dává psychopata poměřně dobře, ale já se většinu času nudil a přál si konec. Nezaujalo. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál**, Atmosféra***, Napětí**. 4/10. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

_ "záběry na intimní místa režisér rozmazal" .. souhlas, pěkný podraz a docela sviňárna _ ... Jinak .. Ma Dong-Seok opět skvělý, do role se hodí, je lehce uvěřitelný. Jeho sympatický Sung-Chul nemá chybu. Příběh je patřičně výživný a přiznejme, docela svým způsobem i poučný. Také bych si dal tu kuřecí polévku, klidně i s tou sympatickou tichou obsluhou ... ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Letos nejedu nikam na dovolenou. Co horror, to zkažená dovolená nějakým psychopatem. Film byl dobře natočen i když mne pobavily intimní scény, kde záběry na intimní místa režisér rozmazal. Asi neznají české komunistické filmy, kde záběry při sexu byly na strop, nebo na lampu :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Dong-seok Ma" je jeden z TOP Juho Kórejských hercov, vďaka ktorému má takmer každý snímok v ktorom účinkuje, osobitú charizmu. V "Deep Trap" opätovne potvrdzuje svoje kvality, preto ma dosť mrzí, že vidím v podaní Južnej Kórei, takú tuctovú "príbehovú" priemernosť. Dobré, teda na "trojku". ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Romantický výlet ,který pro mladý pár začne zapadnutím auta a po příjezdu do místa ubytování a kuřecí polévkou po které následuje karaoke. Celé nakonec nebude mít takový průběh v jaký doufali. Je škoda že je zde zatím jen 10 hodnocení protože Ham-jeong je herecky skvěle zahraný thriller který mě dokázal bavit a držet celou dobu i přesto, že děj je lehce odhadnutelný jsem spokojen a 4 hvězdy bez problémů dám. (Pokud by chtěl někdo film vidět dá se koupit BR s anglickýma titulky.) 75% ---- 7/10 IMDb ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama