Reklama

Reklama

The Isle

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vcelku pěkně nasnímané a odehrané, dobová atmosféra 19. století na téměř opuštěném skotském ostrůvku je vykreslena schopně. Dlouho jsem trpělivě čekal, jestli se to dějově překlopí full-horror, ale bohužel ne. Kdyby ano, kdyby to tvůrci v druhé polovině nějak vyhrotili, dokážu si představit, že bych mohl být dost spokojený. V téhle podobě je to ale moc light ve všech ohledech. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Takovéto filmy, které nabízí krásné exteriéry, slušnou kameru, mysteriózní atmosféru a to celé zabalené v historickém obalu se už příliš moc netočí což je velká škoda. Hodnotil bych rád výš ale bohužel jak už píší všichni kolem děj toho moc nenabídne což by nevadilo, kdyby to nemělo zajímavý námět a potenciál. Zde to ale zajímavou až hororovou myšlenku mělo. Silnější 3*. ()

Reklama

Packal13 

všechny recenze uživatele

mix něčeho, co potkalo pohádku bratří grimmů a the ritual od netflixu a pak to pádlovalo dál. Není to hororový, ale ten opuštěnej izolovanej ostrov vytváří solidní atmosféru, někoho to ale může zklamat, protože první polovina vytváří určitý předpoklady k nějaký hororový gradaci, která ale vyloženě nenastane. Je to vlastně docela dobrá skromná ale efektivní fantasy/mystery podívaná. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Máme únor 2019 a už mám nejspíše předběžného vítěze v kategorii nejzbytečnější a nejnudnější film roku. Film má 96 minut, ale divákovi to připadá jako by měl minimálně 3 hodiny a za 96 minut se zde minimálně 80 minut nic nestane (pochopil bych kdyby se budovalo napětí nebo se budovala zápletka, ale to ne) a celý film je ve stylu, že 3 chlápci chodí po ostrově obývaném 4 lidmi a psem (2 ženské 2 chlapi) a snaží se z tama dostat ti 4 lidé jim říkají, že jim pomůžou a pak se na ně vydlábnou (nechci výrazně spoilerovat proč) a to se opakuje kolem dokola. Pak přijde zápletka ve stylu kletba, která nedává absolutně žádný smysl jelikož pokud se to převtělovalo do těch ženských stačilo je buď zabít nebo někam přivázat a odplout z ostrova, hlavně, že ví jak se zbavit těch zvuků. 0 procent těch 36 procent co to má aktuálně je těžký úlet nezaslouží si to ani 30, ale csfd je známá tím, že kdejaká sračka je tu v modrých nedaj bože v červených číslech. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

LIVINGDEAD zde víceméně shrnul v jedné větě to, nač bych jinak potřebovala odstavec. Nicméně, musím dodat, že fantastické představy o výsledku tohoto filmového počinu, měl Matthew Butler pouze ve svých snech. Realita je historicky surová, co se hodnocení týče z mé strany: Práce za Nedostatečnou, končící v Odpadkovém koši.... ()

Reklama

Reklama