Reklama

Reklama

The Isle

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Packal13 

všechny recenze uživatele

mix něčeho, co potkalo pohádku bratří grimmů a the ritual od netflixu a pak to pádlovalo dál. Není to hororový, ale ten opuštěnej izolovanej ostrov vytváří solidní atmosféru, někoho to ale může zklamat, protože první polovina vytváří určitý předpoklady k nějaký hororový gradaci, která ale vyloženě nenastane. Je to vlastně docela dobrá skromná ale efektivní fantasy/mystery podívaná. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

LIVINGDEAD zde víceméně shrnul v jedné větě to, nač bych jinak potřebovala odstavec. Nicméně, musím dodat, že fantastické představy o výsledku tohoto filmového počinu, měl Matthew Butler pouze ve svých snech. Realita je historicky surová, co se hodnocení týče z mé strany: Práce za Nedostatečnou, končící v Odpadkovém koši.... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trojice námořníků ze ztroskotané lodi se ocitá na odlehlém ostrově kdesi u Skotska, ale nadšení ze záchrany brzy vystřídají obavy, protože zdejší obyvatelé jsou nějací divní. Prostředí ostrova se podařilo celkem slušně využít a líbili se mi i herci, ale to nestačilo. Proti variaci na sirény bych ani nic neměl, ale to, jak se film táhl, se nedalo přehlédnout. V první polovině by se to ještě dalo akceptovat, ale když se nic nezačalo dít ani v té druhé, začal jsem klimbat. Butler vlastně šlápl na plyn až na úplném konci. A to je škoda, protože charakter příběhu si vyloženě říkal o nějaké výraznější strašení a prostředí pro něj bylo jako dělané. Tak snad příště. 40% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Máme únor 2019 a už mám nejspíše předběžného vítěze v kategorii nejzbytečnější a nejnudnější film roku. Film má 96 minut, ale divákovi to připadá jako by měl minimálně 3 hodiny a za 96 minut se zde minimálně 80 minut nic nestane (pochopil bych kdyby se budovalo napětí nebo se budovala zápletka, ale to ne) a celý film je ve stylu, že 3 chlápci chodí po ostrově obývaném 4 lidmi a psem (2 ženské 2 chlapi) a snaží se z tama dostat ti 4 lidé jim říkají, že jim pomůžou a pak se na ně vydlábnou (nechci výrazně spoilerovat proč) a to se opakuje kolem dokola. Pak přijde zápletka ve stylu kletba, která nedává absolutně žádný smysl jelikož pokud se to převtělovalo do těch ženských stačilo je buď zabít nebo někam přivázat a odplout z ostrova, hlavně, že ví jak se zbavit těch zvuků. 0 procent těch 36 procent co to má aktuálně je těžký úlet nezaslouží si to ani 30, ale csfd je známá tím, že kdejaká sračka je tu v modrých nedaj bože v červených číslech. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tři muži se vlivem potápějící lodě dostanou na záchranném člunu na neznámý ostrov, na kterém si později budou přát, aby se to nikdy nestalo. Snímek z produkce VB a je to dobře, neboť viktoriánskou dobu zalitou v mlze, v ledově chladné, fádní a bezútěšné atmosféře Skotska, by tak věrně a hrozivě nikdo jiný nevyobrazil. Snímek má sice pomalejší tempo, ale prezentuje se množstvím zvratů a dějových odboček. Napětí je udržováno v rámci pocitu neklidu a hrůzy zcela dostatečně ve svém vývoji. Skotské lokality jsou využity jak nejvíce bylo možné a po obrazové stránce vytvářejí skutečný pocit strachu z neznámého. Dokonce i melancholická orchestrální hudba proti temné a pochmurné estetice zachycuje jistou bezohlednost daného evropského období 19. století. Klasický příběh o mýtických postavách sirén je podán v modernějším kabátě, ale nepostrádající ničeho zásadního. Ona hrůza mohla být o něco masivnější a tím i snímek více strašidelnější, ale takto je to také přijatelné. A je dobře, že se na poli hororových snímků opět objevují takovéto snímky filmové počiny. ()

Reklama

Reklama