Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

První "Útok" je dle mého jeden z nejlepších žraločích thrillerů (slavné "Čelisti" opravdu nemusím) - především proto, že béčkový příběh zabalil do stylového vizuálu, nebral se vážně a měl sympatické herce. Pokračování jsem chtěl po katastrofálních trailerech obejít velkým obloukem, avšak nakonec jsem mu v televizi přeci dal šanci - má očekávání byla nízká, avšak psychické rozpoložení zapříčinilo, že jsem si toto laciné "direct to video" docela užil. Blondýně v titulní úloze sice expertku na žraloky uvěřit nešlo a zbytek obsazení rovněž podával spíše usměvné výkony, avšak vzhledově byli všichni sympatičtí a i trapných hlášek měli poskrovnu, tudíž postavy nebyly tak otravné jako v jiných (žánrově příbuzných) produkcích. Mile mne překvapilo technické zpracování - zejména proto, že digitálních efektů bylo méně, než by se od takové blbiny dalo čekat (ehm, "Žralokonádo"), scén se žralokem bylo minimum a je cítit ta snaha vyvolat u diváka strach z "neznámého." Po dlouhé době příjemné překvapení. Zdejší hodnocení mě udivuje, jelikož existují i horší sračky a od žraločího hororu s nízkým rozpočtem nějaké psychologické drama očekávat opravdu nelze :) ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je o hovne, proto přidávám recept na koprovku : Opraný kopr najemno pokrájíme. V kastrolu rozpustíme tuk, přidáme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme mléko, rozmícháme a necháme asi 20 minut vařit. Pak přidáme smetanu a kopr, osolíme, osladíme, okyselíme a necháme přejít varem. Podle potřeby dochutíme (solí, cukrem, octem) a podáváme s vařeným hovězím masem nebo vejcem natvrdo. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo houskový knedlík. btw: i prez to se tesim na 3ti dil.! ()

Reklama

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

28 procent se vzalo jako kde? Číslo zřejmě vynalezli místní “vědci” - neurochirurg, neurolog, neuron a ostatní dementi s IQ 30-45 v čele s blonďatou doktorkou s kozama číslo 4, kteří mají zálusk podmanit si geneticky upravené žraloky, za jejichž vizualizaci by se museli stydět i kluci v Cestě do pravěku.... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

O tom, že sa experimenty so žralokmi nevyplácajú sa presvedčí hneď niekoľko vedcov. Po tom, ako v malom morskom stredisku podávajú žralokom drogu, za pomoci ktorej ich chcú ovládať sa ako vedľajší účinok žralokom zvýši inteligencia ale aj dravosť. A samozrejme nebezpečnejší sú aj Bellini potomkovia. Na celom príbehu je najsmutnejšie to, že po jeho konci som si menom pamätal iba žraločiu samicu Bellu. Inak film nepriniesol žiadnu sympatickú postavu, herecké výkony sú priemerné rovnako ako dej a nakoľko ani efekty nijako neoslnia filmu sa je lepšie vyhnúť. Pár scén celkom pobavilo ale to je na tak dlhý a nezaujímavý príbeh žalostne málo. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama