Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hmm... Nechápu to hodnocení. Prostě pokračovaní... A celkem dobre. I dobre gore... Ne žadné sračky. Prakticky to kopíruje jedničku... Plus přidali i ty barvičky a jako třešničku na dortu malí piraně. Aj hudba je dobrá... 7/10 Fakt nechápu to hodnocení... Až na to řvaní pod vodou to bylo dobrý. -_-

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zajímaví... Proč hned tak špatné hodnocení? Ani jsem nevěděl že udělali dvojku. 8)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Je to samozřejmě kravina, ale po pravdě tak nějak ani nevím co od toho kdo čekal. O něco lepší než atomic Shark na kterýho jsem koukal nedávno.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Super hodnotenie. Pritom si vedel, ze to bude sracka a aj tak si to musel vidiet. Pre teba je zralok rovnakym lakadlom ako pre mna svina, teda Seagal. :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

tak ono vies... su tam dost obmedzene moznosti :) zraloka v bazene chovat nemozes ponevac by zdochol... tak isto ich nemozes zasadit na nejaku tu lod, lebo zralok neni kokot a na lod ti utocit nebude...takze zase su na dakej plosine... a teraz. Potrebujes negra...check... potrebujes zensku...check.... potrebujes tvrdaka...check... a potrebujes, aby sa navzajom konfrontovali so zralokmi... cizeeee... vela toho fakt na vyber nemas :)

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

vegetol.mp , Lacike

no... jakozte fanusik zralokov (ozvlast bielych)...dokonca som mal tu cest trosku si nasrat do neoprenu v Australii v klietke medzi nimi :) ... musim sa smiat :)) ja sa skor tesim na toho Mega so Stathamom... toto bude SyFy style...

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Nemam nic proti remakom,ale toto vyzera na doslovnu kopiu v ovela lacnejsom prevedeni. Aky ma ten film vlastne zmysel?

Reklama

Reklama