Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak uspejeme, budeme bohovia.“ – „Alebo monštrá.“ Čože? Zradná hlbočina 2? Wtf? Ale pokoj. Po prvé – videli sme už podobne bizarné nápady (a to vrátane žraločích, viď. Čeľuste 2). A po druhé – nejde ani tak o plnohodnotné pokračovanie, ako skôr o remake (alebo čosi na ten spôsob). Čiže opäť gigantická podmorská základňa uprostred drsného mora, opäť skupinka rôznorodých postáv, opäť postupne sa zatápajúce priestory a, samozrejme, opäť ľudožravé žraloky, na ktorých arogantní ľudia prevádzajú šialené experimenty. Tentokrát uvidíme aj mláďatká, ktoré nemajú ďaleko od lietania. Asi to zdedili po mame, ktorá bežne skáče niekoľko metrov nad vodnú hladinu a tam loví trony pardon drony. A zvuky vydávajúce žraloky? Tak ani taká chuťovka prirodzene nemôže chýbať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekání na první ham trvalo víc než půlku filmu. Do té doby to bylo jen trdlování na stanici, kde hrál titulní roli hrudník hlavní hrdinky a taky se tu člověk dozví, že žraloci jsou dobří norníci. Nicméně jestli jsem po celkem vydařeném kousnutí čekal nějaké zlepšení, tak jsem se šeredně zmýli. Vlastně se to jen změnilo v Titanic a rybky tu o sobě dávaly vědět jen bubláním a cvrlikáním. V závěru sice přišli ještě dva záběry, které za něco stály, ale tu celkovou bídu příliš nevylepšily. 25% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl celé volné trilogie. Ani by mi tak nevadila obdobná dějová linie jako u předchozího snímku, jako spíše celkové provedení. Řemeslně nejpovedenější je úvodní scéna s pytláky lovícími žraloky. Pak už je to jen mizérie, kdy nejhorší je část po útoku. Postavy se brodí chodbami, napětí je značně kolísavé, žraloky se šetřilo a vizuálně je tenhle úsek ošklivě televizní. Postavy moc sympatické nejsou (většina tedy není vůbec), což by nevadilo, mají-li je sežrat žraloci. To však vyjma úvodní scény a jedné ukousnuté hlavy zůstalo v podobě rudě bublající vody. Divák se ani nedočká záběrů podmořského života a těch pár, co zabírají stanici pod vodou, si jeden ani neužije. V celém tom marasmu pak nešokuje nic, ba ani polovina těla s visícími vnitřnostmi. p.s. asi nebylo šťastné napsat sem obsah celého filmu, byť za moc nestojí... ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Považuji to trochu za ztrátu času. Kromě červeně zbarvené vody, jakože krev, a jedné ukousnuté hlavy nic "hororového" neuvidíte. Některé postavy byly sympatické, tak to aspoň trochu zachránily. Moje hodnocení ale může být ovlivněno tím, že mě filmy o vraždících žralocích opravdu neberou. Kdo to má rád, tak si určitě přijde na své. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od začiatku do konca, neskutočná “pecka”. Za pozornosť stoja tak dva zábery, inak “Deep Blue See II” budí dojem nesmierne lacného pokusu, ktorý ani nemal akýkoľvek dôvod spatriť svetlo sveta. Fakt dosť solídna atrapa, bez charizmy, chémie, dejovej linky, príbehu, atmosféry, a koniec koncov, čo je doslova najhoršie - ŽRALOKOV. Druhá ⭐️ s odretými ušami, inak sa skôr “pýta” jednotka jak vyšitá .. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama