Reklama

Reklama

Obsahy(1)

CIA najímá profesionálního zloděje, aby se vloupal do přísně střeženého vězení v Mexiku a získal z trezoru citlivé informace. Jasná a naplánovaná operace se promění v peklo v okamžiku, kdy místní mafiánský boss zahájí vlastní operaci s cílem vloupat se do střeženého trezoru. Jsou v něm uloženy zabavené miliony dolarů a mexický šéf je chce získat zpět. Posílá proto vlny svých profesionálních zlodějů, aby peníze získali dřív, než dorazí mexická armáda. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Rominator 

všechny recenze uživatele

DEA agent Jack (Dolph Lundgren) se nechá úmyslně zavřít do mexického vězení, protože jde po 20 milionech, které tam má schované drogový lord... Jde o jednu velkou příběhovou nudu s minimem akce, která by za něco stála. Docela zamrzí to, že nebyl lépe využit pořízek Isaac C. Singleton Jr. (Tank). Plakát taky upravuje nepravdivě realitu, protože s největší pravděpodobností je Lundgrenova hlava napasovaná na tělo Dwaynea Johnsona. Ve filmu není nějaký náročnější souboj a proto je v závěrečných titulcích velkým překvapením Tony Messenger jako Lundgrenův kaskadér / Stunt Double (Mr. Lundgren). Člověk z toho má potom pocit, že Dolpha potřebují pouze do záběrů, kde mu je vidět do obličeje. Snad se Lundgrenovi podaří napravit reputaci ve filmech Dead Trigger, Altitude a Black Water. HODNOCENÍ 10% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hodně špatné, z hlediska akčního to není nic moc, ale já si nemůžu pomoct, kdekoli se objeví někdo ze starší akční gardy, jsem za to velmi rád a nedovedu být objektivní. Na snímku je bohužel strašně vidět, že byl splácán za pár dní, není zde nic překvapivého, není zde nic, co vás vytrhne. Ale Dolph si jede svoje. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Děj jsem nějak nepochytil. Byl velmi divně poskládán. Lundík už vypadá jak zfackovaný krocan. Ale sem tam vtipnou hlášku utrousí. Budiž mu odpuštěno, ty starej páprdo. Jdi do důchodu a zajdi se Stevenem Fekálem na pivko. Na tohle už taky nemáš. Nejlepší fyzička ve filmu Rudý škorpion - pak už to jde jen z kopce - ty filmy taky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Na mexickou kulisu námět dobrý, ale zpracování katastrofické. Pokud ještě někdo neviděl jak kulky s přehledem minou svůj cíl, tady to má ukázáno v plné parádě. Hromotluk Lundgren je od střelce skutečně jen pár metrů a nemá ani škrábanec po dávkové střelbě. On se však s pistole trefí vždy. Že by se Dolph snažil dohnat Chucka Norrise? Na zápletce příběhu se zdá být ve své jednoduchosti nějaká snaha, ale děr je tu snad více než v ementálu. Jedna nelogičnost vedle druhé a to zbavení se veškerých bachařů v nejstřeženější mexické věznici už přesahuje veškerá chápaní. Všichni jsou uspaní vlivem nějakého plynu, kromě vězňů. Ale kde jsou se už nedozvíme. Akční film pokleslého žánru bez ambicí a nějaké zábavnosti. Tohle shlédnout opravdu jen z nouze. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|25%| LARCENY, další kousek s Dolphem Lundgrenem. Hm, opět se to nepovedlo. Současná béčka jsou v hajzlu. A každý, kdo tvrdí opak, si lže do kapsy. A já jako idiot jsem se opět do toho pouštěl. Příběh je naprosto blbej. Už jen sledovat, jak Lundgren se svým týmem ve věznici flegmaticky čekají, až se vše nějak urovná, Dolphova divná postava, kdy je mu snad vše u háku. Samozřejmě, Dolph ještě hrát umí, ale asi se mu už vůbec nechce. Celkově je to děsně nudný film. Dialogy se děsně vlečou. No a nyní to hlavní, AKCE. Jak tu mám zhodnotit? Byla natočena hrozně. Režisér se asi snažil, ale nepovedlo se mu to. Žádný náboj, nápady, uvěřitelnost – to v jeho akčních sekvencích nenajdeme. Musím pochválit, že tu má Dolph dost bitek, ale to je asi tak všechno. Když už se začne prát, nic z toho mít divák prostě nemůže. Snažil jsem se nedat na negativní názory ostatních (sám si svůj vždy utvořím), ale musím s nimi souhlasit. Režisér akci nezvládá. Rozhodně se snažil umístit Dolpha do pozice, kdy mu udělí dost soubojů, ale natočeny byly opravdu zle. Úvod ještě zlý nebyl, dále souboj Dolpha s několika vězni ještě také ušel, pak už to bylo strašné. Zpomalené, v určitých sekvencích až trapné. Scéna, kdy Dolph mlátil dveřmi do toho černocha, to jsem fakt přivíral oči. xD Přestřelky na tom byly snad ještě hůř. Takže je mi líto, ve výsledku mě film nijak neurazil, dal bych mu rád ty 2*, ale kvůli těm trapným detailům v mizerné akci nemůžu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama