Reklama

Reklama

Geunyeoneun yeppeossda

(seriál)
  • Jižní Korea 그녀는 예뻤다 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Když se štěstěna a vzhled úplně obrátí, dvě dětské lásky se sejdou poprvé po 15 letech jako zaměstnanci módního časopisu. (Netflix)

Recenze (16)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Splněný vlhký sen všech, kteří shippovali sourozence v Kill me, Heal me, že? Až během sledování tohoto seriálu jsem pochopila, kde je zakopaný pes - Hwang Jung Eum je vlastně docela špatná herečka. A zřejmě je rozčiluje její hlas. Seriál je prostě taková ta typická romantická komedie, kterak ušlápnutá hrdinka ke štěstí přišla. Něco lehce nadprůměrného z toho dělá postava Choi Shi Wona, to byl člověk, kterého bych si vybrala já a nemylo by jen kvůli tomu, že fousatý Shi Won vypadá mnohem lépe než hladce oholený… Vlastně jsem ani neměla moc chuť seriál dokoukávat a vyloženě jsem se k tomu donutila s tím, že zhruba od nějakého pátého dílu jsem se moc nebavila. Samozřejmě to mělo takové ty ťuťuňuňu scény, kdy se rozplýváte či naopak scény, kde je vám úzko, případně se zasmějete, ale celkový dojem je to spíš nuda. Kdykoliv byl na scéně Kim Shin Hyuk (Shi Won), tak to bylo fajn, mělo to nějakou energii, ale pak prostě odešla s ním. Ačkoliv ke konci už i on jí tolik neměl, asi si začínal uvědomovat, že půjde na vojnu a nebylo mu z toho hej… Slabší 3*. Přeloženo. ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Môj prvý kórejský seriál a prekvapivo dobrý. Zároveň vôbec prvý seriál, ktorý som pozerala na základe recenzií a vysokého hodnotenia tu na ČSFD. Láska, priateľstvo, pracovné vzťahy, rodinné vzťahy, bolo tu všetko a bolo to veľmi milé. Absolútne najlepšia bola postava Kim Shin Hyuka v podaní Siwona. Pre mňa bol toto hlavný hrdina a vďaka nemu má seriál šťavu. Inak by som dala 3*. ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

Seriál na který se určitě podívám znovu, neskutečně jsem se bavila po celou dobu. Dokonce se bavil i přítel a to většinou ani nevnímá na co zrovna koukám. Siwon byl báječný, vůbec jsem to nečekala, opravdové zlatíčko, celkově obsazení i příběh super. Jediné co mě štvalo tak poslední epizody se místy vlekly a byly opravdu smutné. SPOILER. Hold jsem si moc přála aby byla se Siwonem, ale to se mi stává často, že fandím jinému a pak to dopadá slzami. Přesto hodnotím vysoce a kladně. Siwon byl neuvěřitelný, epizody ve kterých nebyl nebo byl jen na maličký skok mě až tak nebavily. Nejkrásnější byl díl kde ukázali sestřih věcí, které pro ni celou dobu dělal a které byly kouzelné. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Seriál není nic světoborného, ale je to celkem dobrá oddychovka. Jeong Eum Hwang není, podle mého názoru, moc dobrá herečka (nebo jsem s ní neviděla to správné?) a na mě je příliš afektovaná (což je, dle mého názoru, i v normálním životě), její afektovanost jsem dokázala překonat díky jiným... (navíc se ji v mnoha ohledech dá pochopit). To samé (ne ta afektovanost, ale to pochopení :-) ) platí pro její nejlepší kamarádku, těšilo mě, že zde není typická mrcha, která se cpe mezi ústřední dvojici. A teď , je zde Choi Si Won a ten je pro mě největším pokladem. Jeho přítomnost na obrazovce mě prostě bavila. Ano (přesně jak píše Zíza) mělo to energii, mělo to šťávu... prostě to mělo jeho, co víc k tomu dodat? To se prostě musí vidět! :-D Na Park Seo Joona se mi taky moc dobře kouká, je to takovej roztomilej čumák. Za mě určitě jo, až tak, že to asi i přeložím. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Nápad super, potenciál tam byl, ale nebylo to úplně dotažené. Třeba co bylo s tím, že Ji Sung-Joon měl v ledničce jenom vodu? Na druhou stranu v jiných místech byl děj uměle natahován a musela jsem to přeskakovat, protože se tam fakt nic nedělo. A bože díky, že trend extrémně ombré rtěnky je dneska už pryč.  Jinak ale celkově to byl moc milý seriál. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama