Reklama

Reklama

Geunyeoneun yeppeossda

(seriál)
  • Jižní Korea 그녀는 예뻤다 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Když se štěstěna a vzhled úplně obrátí, dvě dětské lásky se sejdou poprvé po 15 letech jako zaměstnanci módního časopisu. (Netflix)

Recenze (16)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl, že mě sourozenci z Kill me, heall me nakonec takhle překvapí? Po zhlédnutí jmenovaného seriálu jsem měla v plánu spíš se jim vyhýbat, ale osud to chtěl jinak. A tak u mě oba dostali druhou šanci, abych si je oblíbila. Park Seo-joonovi se to docela slušně povedlo. Uznávám, že má na hlavní roli, a fakt se těším na jeho další práci. Hwang Jeong-eum byla asi stokrát lepší, než co jsem si ji pamatovala z minule, ale stejně mi na ní něco vadilo. Možná, kdyby trochu zpomalila a nepřehrávala tolik. Když totiž neječí a nemrská sebou, je docela v pohodě. Co je však důležitější, že se k sobě ti dva až neskutečně hodí. Vzhledově, ale i charakterem, který pro ně napsali. Když to zhodnotím, byl by to skvělý seriál, to jejich kamarádství z dětství mělo svoje kouzlo, všichni z redakce mi budou moc chybět, a i kamarádka hlavní hrdinky byla fajn. Jenže! Důvod, proč se mi o tomhle seriálu i zdá, a ten, kdo mě nesčetněkrát rozesmál, ale taky rozbrečel, a udělal z toho pro mě srdcovku, je zarostlý, šílený, a neskutečně sexy Siwon, jehož hlas a tvář na mě působí jako magický zaklínadlo. Prostě takhle mě naposledy rozsekal možná tak Eric ve Spy Myung Wol. Takže čtyři hvězdičky pro seriál, jednu obrovskou pro božského Siwona... nebo naopak? To je fuk, prostě je to 5* a miluju Siwona! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Splněný vlhký sen všech, kteří shippovali sourozence v Kill me, Heal me, že? Až během sledování tohoto seriálu jsem pochopila, kde je zakopaný pes - Hwang Jung Eum je vlastně docela špatná herečka. A zřejmě je rozčiluje její hlas. Seriál je prostě taková ta typická romantická komedie, kterak ušlápnutá hrdinka ke štěstí přišla. Něco lehce nadprůměrného z toho dělá postava Choi Shi Wona, to byl člověk, kterého bych si vybrala já a nemylo by jen kvůli tomu, že fousatý Shi Won vypadá mnohem lépe než hladce oholený… Vlastně jsem ani neměla moc chuť seriál dokoukávat a vyloženě jsem se k tomu donutila s tím, že zhruba od nějakého pátého dílu jsem se moc nebavila. Samozřejmě to mělo takové ty ťuťuňuňu scény, kdy se rozplýváte či naopak scény, kde je vám úzko, případně se zasmějete, ale celkový dojem je to spíš nuda. Kdykoliv byl na scéně Kim Shin Hyuk (Shi Won), tak to bylo fajn, mělo to nějakou energii, ale pak prostě odešla s ním. Ačkoliv ke konci už i on jí tolik neměl, asi si začínal uvědomovat, že půjde na vojnu a nebylo mu z toho hej… Slabší 3*. Přeloženo. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tenhle seroš se mi fakt líbil, naposledy jsem se takhle bavila u Oh My Venus. Věděla jsem, že Si-won v tom hraje bláznivýho vtipálka a jeho scény mě zaujaly už v reportáži, ale od celku jsem nějak moc nečekala, takže mě překvapilo, jak mě to chytlo, a několikrát jsem se smála i nahlas. Ke konci mi přišlo, že humoru trochu ubylo, ale pořád si to drželo slušnou úroveň. Navíc se to vyhnulo opakovanému rozcházení a scházení hlavní dvojice, což mě u JK seriálů štve asi nejvíc. Celkem mi ale vadilo časté opakování některých scén, jako by se to snažili natáhnout, aby to mělo aspoň těch 16 dílů. Ale jinak spokojenost. Si-won fakt válel, jeho ksichtíky, grimasy a figury byly suprový. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo skvelé, fakt ma bavili všetky postavy a bolo to neskutočne vtipné, aspoň prvá polovica, potom to nabralo trochu vážnejšie obrátky ale stále to bolo skvelé. Jeong-eum Hwang mám veľmi rada, jediné čo jej môžem vytknúť, je, že sa pri bozkávacích scénach tvári fakt srandovne, neuveriteľne neprítomne a odťažito, ešte že jej partneri to vždy vytrhnú, zato v humorných scénach si evidentne užíva. Toto je skvelý kúsok, ktorý určite na dlho uľpie v pamäti. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Nápad super, potenciál tam byl, ale nebylo to úplně dotažené. Třeba co bylo s tím, že Ji Sung-Joon měl v ledničce jenom vodu? Na druhou stranu v jiných místech byl děj uměle natahován a musela jsem to přeskakovat, protože se tam fakt nic nedělo. A bože díky, že trend extrémně ombré rtěnky je dneska už pryč.  Jinak ale celkově to byl moc milý seriál. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Jak nejlépe popsat, co se mi tady líbilo a nelíbilo? Je to velmi těžké, protože sice nemám vůbec nic, co by se mi nelíbilo, ale naopak je tolik věcí, kterých se mi líbilo, že nevím, kde začít. A dopředu se omlouvám, pokud až moc budu používat slovo "úžasné". Toto drama bylo úžasné, pěkné, zábavné, emocionální, u toho se snad nedalo nudit a zároveň nebyl díl, kde bych se nezasmála. Hlavní dvojice se mi moc líbila, i když bylo těžké se rozhodnout, komu více držet palce, aby získal Hye Jinino srdce. Všechny postavy jsem si oblíbila a bavily mě, ale musím říct, že Siwonovo ztvárnění Kim Shin Hyuka bylo nepřekonatelně úžasné - jeho chování, grimasy, humor, osobnost - jenom jemu bych dala pět, deset nebo i mnohem více hvězdiček. Hodně se mi líbilo přátelství mezi Hye Jinou a Ha Riou, soundtrack se mi líbil. A musím ocenit i poslední díl, opravdu byl skvělý!!! Naštěstí se nenaplnilo to, že když se mi většinou líbí drama od začátku do konce, tak poslední díl zas tak dobrý není, ale tady se jim opravdu moc povedl, byla to taková třešnička na dortu. Za mě rozhodně doporučuji!!! ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Seriál není nic světoborného, ale je to celkem dobrá oddychovka. Jeong Eum Hwang není, podle mého názoru, moc dobrá herečka (nebo jsem s ní neviděla to správné?) a na mě je příliš afektovaná (což je, dle mého názoru, i v normálním životě), její afektovanost jsem dokázala překonat díky jiným... (navíc se ji v mnoha ohledech dá pochopit). To samé (ne ta afektovanost, ale to pochopení :-) ) platí pro její nejlepší kamarádku, těšilo mě, že zde není typická mrcha, která se cpe mezi ústřední dvojici. A teď , je zde Choi Si Won a ten je pro mě největším pokladem. Jeho přítomnost na obrazovce mě prostě bavila. Ano (přesně jak píše Zíza) mělo to energii, mělo to šťávu... prostě to mělo jeho, co víc k tomu dodat? To se prostě musí vidět! :-D Na Park Seo Joona se mi taky moc dobře kouká, je to takovej roztomilej čumák. Za mě určitě jo, až tak, že to asi i přeložím. ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Môj prvý kórejský seriál a prekvapivo dobrý. Zároveň vôbec prvý seriál, ktorý som pozerala na základe recenzií a vysokého hodnotenia tu na ČSFD. Láska, priateľstvo, pracovné vzťahy, rodinné vzťahy, bolo tu všetko a bolo to veľmi milé. Absolútne najlepšia bola postava Kim Shin Hyuka v podaní Siwona. Pre mňa bol toto hlavný hrdina a vďaka nemu má seriál šťavu. Inak by som dala 3*. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Môj návrat ku k-dramas po dvojročnej pauze odštartoval práve tento seriál. Už od začiatku som mala problém sa s tým nejak stotožniť resp. obľúbiť si to. Ja viem, že pri romantických komédiách je ťažko čakať nejakú hlbšiu logiku. Niekde to ani nečakám, ale v tomto prípade ani zaboha nechápem prečo so sebou hlavná hrdinka niečo neurobila hneď na začiatku. Chápem, že peňazí nebolo nazvyš, ale jej kamarátka,(čo jej bola ako sestra) jej nevedela pomôcť?To musela čakať 10 dielov na tú zázračnú premenu, ktorá mohla byť už v prvej epizóde (a ktorú si aj tak zacvakala sama)? Alebo chcela byť pekná kvôli chlapovi? Držala sa hesla ak nemáš chlapa, môžeš vyzerať ako šubra? Tvorcovia doslova varia z vody. Hlavná hrdinka je nesympatická a liezla mi na nervy, jej kamarátka o nič lepšie - pri prvej príležitosti jej bodla nôž do chrbta. Jediné svetlé body celého seriálu boli side-pairing z kanclu a Siwon. Vážne ma prekvapil, nečakala som, že sa vyvinie po hereckej stránke až tak "fajne". Naposledy som ho videla v čínskej verzii Skip Beat! (či čo to bolo za verziu) a to bol des bes, ani som to nevidela celé. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Sice mi tu zazpíval Kihyun, ale od dvanáctého dílu se nestala jediná věc, za kterou by seriál stálo dokoukat. Jediné, co ještě jde výrazně vyzdvihnout, je vztah mezi Hyejin a Hari. To, jak se ty dvě oslovovaly manžílku a ženuško, jednoho prostě odzbrojí. Až jsem si říkala, proč to celé není o nich. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Seriál na který se určitě podívám znovu, neskutečně jsem se bavila po celou dobu. Dokonce se bavil i přítel a to většinou ani nevnímá na co zrovna koukám. Siwon byl báječný, vůbec jsem to nečekala, opravdové zlatíčko, celkově obsazení i příběh super. Jediné co mě štvalo tak poslední epizody se místy vlekly a byly opravdu smutné. SPOILER. Hold jsem si moc přála aby byla se Siwonem, ale to se mi stává často, že fandím jinému a pak to dopadá slzami. Přesto hodnotím vysoce a kladně. Siwon byl neuvěřitelný, epizody ve kterých nebyl nebo byl jen na maličký skok mě až tak nebavily. Nejkrásnější byl díl kde ukázali sestřih věcí, které pro ni celou dobu dělal a které byly kouzelné. ()

Hachi707 

všechny recenze uživatele

Ač jsem sourozence z Kill me, Heal me nepárovala, a nijak jsem po jejich spojení netoužila, tak mně seriál naprosto vyhovoval. Kdybych se chtěla dívat na krutou realitu, tak si nic pouštět ani nemusím, a stačí mi sledovat lidi na ulici. Pro mě byl tenhle seriál kouzelný právě těmi pohádkovými motivy, které mě uklidňovaly. A musím říct, že i když zrovna nejsem fanynka, tak Siwon tady byl skvělý i přes tu hroznou vizáž houmelessáka, a vážně mě jeho postava rozesmála téměř pokaždé, když se objevila. Hlavní dvojice mi ze začátku přišla jako trošku divná kombinace, ale pak když začal ten jejich sladký vztah, tak byli vážně k sežrání. Já nemám co vytknout, naprosto jsem si to užila. A moje vyzvánění se změnilo na Close to you od Carpenters, neboť jsem si díky tomuto seriálu tuhle písničku nehorázně oblíbila. Těm co se chtějí na chvíli zasnít seriál vřele doporučuji. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Tak konečně dokoukané :). Tenhle seriál mě hned na začátku nadchl svou vtipnou atmosférou. Musím uznat, že nebyl ani jeden díl, kde bych se nudila. Si-won je zde bezkonkurenční. Jeho vtípky mě pokaždé rozesmáli. Hey Jackson! ()

proud.loser7 

všechny recenze uživatele

KDrama co mě chytlo a už nepustilo! Musím se přiznat, že z velké části za to může torzo a vlastně i celý obličej Siwona, ale to ještě neznamená, že zbytek seriálu byla nuda. Naopak. Od první epizody až do té poslední jsem se skoro celou dobu smála hlavní hrdince a její věčné smůle. Hlavní postavy se skvěle doplňují ale jedna z hlavních věcí, co se mi na seriálu líbila, byla absence evil druhé hlavní ženské postavy. Místo toho je tu úžasné přáteství Hye-Jin a Ha-Ri, kde proti sobě obě kamarádky (nebo spíš pomalu manželky) navzájem nepletichaří, ale naopak je pro ně jejich vztah důležitější než chlapi. Prostě Sisters before misters! ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Kill me Heal me jsem jeste nevidela a 5* davam jen zřídka,  ale tahle romcom me hodne pobavila. Nasmala jsem se - a to je u me co rici. Ztresteni hrdinove Kim Hye Jin a spisovatel Ten tomu dodali tu spravnou šťávu,  takze to nebylo jen unyle romantické drama, ale poradny odvaz. Choi Shi Won me sice do kolen jako chlap nedostal, ale to ani hlavni hrdina. Aspon byl zabavny. Jsem relativne spokojena i s koncem. Pro zasmani doporucuji, jedna z lepsich romcom, na ktere jsem narazila. ()

TedyM 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem skoukla jen kvůli mému oblíbenci Park Seo-joonovi. Děj byl taková klasika - dětská láska, trauma, záměna, proměna ošklivého kačátka, vše v rámci "office romance". Nebavil mě však natolik, abych si ho pustila podruhé. Navíc hlavní hrdinka mě dost iritovala. Za úsměv Park Seo-joona, vztah dvou kamarádek a hezký konec dávám 4*. ()

Reklama

Reklama