Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victoria Körnerová letí z Hamburku na Mallorcu, kde se setkává se svým mužem Nico Körnerem, se kterým ale už deset let nežije. Cílem cesty je dokončit rozvod a vypořádání s majetkem. Oba se na všem dohodli, takže už jde jen o úřední záležitost. Po cestě na úřad ale srazí člověka na motorce a později se na úřadě dozvídají, že to byl člověk, který měl na starost jejich rozvod a kvůli menšímu zranění si vzal tři dny nemocenskou. Z toho důvodu nemohou být zatím rozvedeni. Nico má novou přítelkyni, se kterou i podniká a zrovna řeší nějakou práci a nechá Victorii samotnou. Victorie jede k domu, který vlastní společně s Nicem. Victorie ho chce prodat, dostala by pak polovinu peněz a z nich by si koupila ateliér, jelikož pracuje jako fotografka. Háček je v tom, že dům má pronajatý jistý Javier a nechce odstoupit od nájemní smlouvy. Visctorie ho potká ve dveřích a chce s ním mluvit. Javier právě odjíždí a tak jí dá na sebe kontakt. Victorie si pak jde promluvit s kamarádkou Theou, která v domě bydlí. Thea jí řekne, že Javier je mořský biolog a nemá moc volného času. Victorie pak jde do restaurace, kde potká Nica a baví se spolu celý večer. Poté spolu stráví noc. Victoria byla opilá a ráno toho trochu lituje. Poté jde na snídani s Javierem, se kterým se pak jde projít a baví se o životě. Victoria mu řekne, že je fotografka a on ji pak zapůjčí fotoaparát. Večer za ní přijde Nico a opět ji přemluví, aby s ním strávila noc. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

nylo 

všechny recenze uživatele

Pěkné lokace, sympatičtí herci, klasická romantická šablona, nenáročné, decentní, má to hlavu a patu.....cílovka 45+.......vhodné k jakékoliv domácí práci ( já u toho třídila oblečení v šatně).. .nová škatule : nenáročný romfilm pro ženu při domácí práci...ano, je třeba i takových filmů, při kterých můžu vypnout mozek a nemusím je tak úplně sledovat...takže FBM (film bez mozku)....tento nadprůměrem hezkých 60% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nudné, předvídatelné ( i když se tvůrci snažili o pár zvratů), naprosto hrozné ( sex lidí nad 60 mě opravdu nezajímá)... Jednu hvězdu dávám za krásné prostředí...20% ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama