Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate se po mnoha letech vrací do maloměsta, ze kterého utekla. Její vztah s otcem je komplikovaný a současná situace ho rozhodně nezmění k lepšímu. Jaká tajemství se ukrývají ve starém domě...? Kate se už před mnoha lety odstěhovala z maloměsta, kde vyrůstala se svým otcem a jeho manželkou, která byla ve skutečnosti sestrou její matky. Matka Kate před 35 lety zmizela a nikdo neví, kde je. Kate se nyní vrací domů, protože byla její macecha nalezena mrtvá u řeky. Vztah s otcem je napjatý a svoji macechu Kate přímo nesnášela. Ve městě má Kate jen pár spřízněných duší, jednou z nich je Angie, kterou zná od dětství. Brzy ale Kate získá dojem, že Angie spí s jejím otcem. Kate zná ve městě ještě dívku jménem Patti, o kterou se 2 roky starala jako o vlastní, ale pak odešla do města a Patti se na ni kvůli tomu zlobí. Kate zná ještě Matta, který pracuje pro jejího otce a vyšetřuje smrt její macechy. Matt se Kate brzy svěří s tím, že za smrt macechy možná mohl někdo další. Kate se mezitím rozhodne pátrat po svojí matce. Kate totiž její macecha odkázala polovinu domu a tu druhou odkázala její matce. Aby Kate mohla dům prodat, musí prohlásit matku za mrtvou. Kate její pátrání zavede k poštovní schránce, kterou její otec platil její matce a nějakému muži. Žena z pošty pak Kate odvypráví příběh o tom, jak její matka utekla s jiným mužem a k otci se vrátila až po roce. Matce Kate se mezitím stihl narodit mrtvý chlapeček. Otec toho mrtvého dítěte se po nějaké době znovu objevil ve městě a v té době zmizela i matka Kate, takže pošťačka předpokládala, že spolu opět utekli. Kate je z těchto informací v šoku. V ještě větším šoku je, když si potvrdí, že její otec spí s Angie.

Matt během ohledávání místa činu najde řetízek, který patří Angie. Ta se kvůli tomu psychicky hroutí a přiznává se k hádce, ke které došlo mezi ní a macechou Kate. Žena prý při hádce a pošťuchování uklouzla a praštila se do hlavy. Angie jí už nemohla pomoct. Angie ale nechce být jediná, kdo se k něčemu přizná. Kate se tak konečně od svého otce dozví, že je její matka mrtvá. Jednoho dne se prý do jejich domu přihnal milenec její matky a požadoval, aby s ním její matka odjela, což ona odmítala, a proto ji její bývalý milenec zastřelil. Otec Kate pak zase zastřelil jeho. Mužovo tělo bylo po mnoha letech nalezeno, ale nikdo jeho vraha nikdy nenašel. Otec to prý nemohl Kate říct, protože to chtěl udržet jako svoje strašné tajemství. Pravda ale jejich vztah výrazně zlepšila. I tak se Kate vrací do města a bere s sebou Patti a její dceru, aby jim dala šanci na nový začátek. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

topi80 

všechny recenze uživatele

I přes dialogy místy připomínající německé romantické skvosty nelze filmu upřít, že dokázal podněcovat zvědavost. Otazníků, tajemství i kriminálních zápletek bylo dost, a tak jsem se docela těšil, jak se ona tajemná historie vysvětlí. No, vysvětlila se, a to během chvilky, ale divák z toho rozhodně odvařený nebude, zvlášť když mnohé další motivy vyzní do ztracena. Každopádně, mysteriózním thrillerem bych to nenazval, spíše konverzačním dramatem s kriminální zápletkou. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama