Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Neohrožený a lehce sebestředný dobrodruh Star-Lord dal dohromady nesourodý kvartet vyvrhelů, aby vedle důležitých činností, jakými jsou například získání největšího možného profitu z mezigalaktických zakázek na hranici (i za hranicí) zákona, jen tak mimochodem zachránili svět a s ním vlastně i celý vesmír. Star-Lordovi tak zdatně sekundují všemi oblíbený Rocket Raccoon, stromočlověk/člověkostrom Groot, tajemná bojovnice Gamora a drsný válečník Drax the Destroyer. (Caszidy)

(více)

Recenze (7)

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

I přes průměrná hodnocení jsem seriálu nakonec dal šanci a ještě, že tomu tak bylo. Příjemný, i když místy lehce dětinský, humor. Dále pak svižná akce nebo pěkná spousta marvelovského ''lore'' vytvořily povinnost pro každého fanouška nejen téhle ságy a pro všedního konzumenta pohyblivých obrázků odpočinkový materiál na osamělé večery. Škoda jen, že jsme se nedočkali více postav strážců. O takových jako jsou Phyla-Vell alias Quasar nebo Adam Warlock zatím nebyla ani zmínka. Snad se dočkáme v již potvrzené druhé sérii. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT razí heslo "We are not groot", což v přeneseném významu znamená, že všechno, co jste milovali na filmových postavách, je tu vzhůru nohama - počínaje tím, že Star-Lorda dabuje desetiletej capart. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

První řádný díl je docela povedený. Animace je příjemná, i když se občas až moc snaží držet filmových podob, což se ale u lidských postav příliš nepovedlo. Po stránce děje mi to přijde o něco lepší, než 90 % Avengers Assemble, ale na starší animáky jako Avengers: EMH nebo Wolverine and the X-Men to ani zdaleka nemá. 70 % ()

Berty00 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí vravelo že Marvel klesol,že už je pre malé deti a nikdy som nemal chuť im to veriť,predsa verný fanúšik Marvelu sa uspokojí so všeličím ale týmto seriálom vyvesujú dúhovú vlajku a stávajú sa detskou produkciou lebo teplejšie sa to fakt spraviť nedalo...Ani pôvodné hlasy tam niesu,hneď úvodným songom dávajú najavo že hodlajú čerpať z filmu bez štipky tvorivosti,a tým posledným a najhorším je Dysney XD ....Film bol pecka no porovnávať toto s filmom by bolo hriech ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Dějově navazující na film a ačkoli nejsem úplně fanda animovaných filmů, hlášky jsou jako vždy excelentní. Ležím v posteli s angínou a bavím se. Nevím jestli bych nedal o hvězdu méně, kdybych nemusel být doma :-) ()

Reklama

Reklama