Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lauren Mauldinová má na vztahy svůj názor a radí všem ženám, aby  se ve svém milostném životě řídily “teorií prasete”. Podle ní je potřeba nedat muži šanci, aby vám zlomil srdce, a proto je snazší rozejít se přesně po šesti měsících známosti. Pak to už není pro ženu bezpečné. Lauren má ve všem jasno, dokud nepotká Calvina Chesneyho. Ten ale není z těch, kteří se nechají odhodit jako použitý kapesník. Místo toho jde na problém konstruktivně a vyzve Lauren na soutěž, kdo s koho. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (7)

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně mě to nudilo. Thora Bitch je na facku v jakémkoliv designu. Chris Klein tady působil jak nějaký přehrávající páprda. Scénář trapný, zoufalý a nelogický. Blbost jak mraky ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Akože toto normálny alkoholik nevymyslí. Šak ale ozaj? Súťaž o preťahovaní si kamarátov na overenie šialeného vzorca jednej špatnej feministky? Ešte aj ten námet tu už bol. ODPAD! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už v momente, keď som videl plagát propagujúci tento film mi bolo jasné že náklady na produkciu a distribúciu týchto posterov pravdepodobne bude väčší ako tržby v kinách. Chce sa to veľmi podobať na "Ako prísť o muža za 10 dní", ale chýba tomu šarm Kate Hudson a McConaugeyho, rovnako tak aj vtip. A pri všetkej úcte, Thore Birch urobili tak vysoké čelo, že by sa na ňom dala krájať slanina. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film až tak příšerný sám o sobě není, a ta soutěž je celkem zajímmavá.. Problém je tedy v naprosto katastrofálních a nesympatických hercích. Thora Birch je příšerná a Chris Klein značně přehrává a už je poněkud starý. No aspoň, že to dobře dopadlo...40% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také hrozné. Ten nápad a vzorec sa mi páčili, samotná súťaž ale mohla by spracovaná lepšie, tie situácie boli dosť slabé. A záver vyznel dosť trápne, ani slovo som Kleinovi nezožral. 50% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama