Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek "Ve třech" vypráví příběh Estelle (Mélissa Désormeaux-Poulinová), puritánské čtyřiatřicetileté manželky a matky, jejíž život zabředne do předvídatelného, nudného stereotypu. Sled událostí ohrozí její identitu natolik, že si konečně uvědomí, odkud pramení příčina její existenční krize... ze sexu. Přiměje se opustit svůj pohodlný život a zorganizovat "trojku", a zapojí svého manžela Simona (Martin Matte), kterému je stejně trapně jako jí, do akce! (Cinemax)

(více)

Recenze (12)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už len ten začiatok je totálne trápny. "Nebuď hneď hotový, nebuď hneď hotový!" Veď sakra už celý ten popis je ako čo za sračku. Tak manžel sa urobí do 5 sekúnd a ty ho vezmeš do trojky? Na čo? Aby to natáčal? Ale niekto tu napíše, že je to najlepšia zahraničná komédia, akú kedy videl :D Čiže doteraz videl asi len Levieho kráľa a filmy s Paris Hilton. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

První věc: není to vtipný. Druhá: neni to ani chytrý. Třetí: nepamatuju se film, kde by mi přišly nesympatické ÚPLNĚ všechny postavy. Ú-p-l-n-ě. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Kanadsko-Francúzsky žartík“ z Kanady? Why not? Pravdu povediac, obával som sa, že to dopadne horšie. V celku je to pohode natočená komédia. Vedľajšie postavy s veľkým potenciálom – ten potenciál však nie je dostatočne využitý. A ešte jedna vec! Mélissa Désormeaux-Poulin v niektorých záberoch (závislá od pozícii kamery) vypadá ako Rooney Mara. Čo myslíte? Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Trochu pritiahnuté za vlasy. Keby to bolo menej nútené a malo to skúr zábavnejšiu formu podania tak je to príjemná komédia, ()

Reklama

Reklama