Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sakeova matka si nepřeje nic jiného než narození vnuka, dědice rodinného bohatství. Proto neustále tlačí na svou snachu Idsalu, která se ale jakémukoli vyšetření brání. Záhy se celá rodina dozví, že jim Idsala od začátku lhala, že nemůže mít děti, a dokonce i těhotenství před svatbou, které skončilo potratem, bylo hrané.

Kate je veselá a upovídaná mladá dívka, jejíž život se změní, když je její milovaný otec obviněn, že zpronevěřil peníze ze Sakeovy firmy, ve které dlouhá léta pracoval. Aby se otec vyhnul vězení, nabídne rodině svého zaměstnavatele svou dceru, aby jim porodila kýženého dědice. Kvůli rodině nezbývá Kate nic jiného než souhlasit. (andiek05)

(více)

Recenze (1)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Moje guilty pleasure, a proto jsem se do toho pustila. Tohle je seriál, který mi nejde do hlavy. Vztahy mezi dvěma páry skvělé, rodinné vztahy také velmi dobře ukázané, tohle bylo prostě na jedničku, ale ten zbytek? Nejprve jsem si myslela, že telenovelu rozdýchám, ale očividně ne. Zbraně, únosy, pokusy o znásilnění, soudy, špiclování, zlatokopka bez dělohy, ... Prostě toho je tak moc, že mě to nebavilo, protože jsem se chtěla spíš soustředit na výboj vztahů mezi postavami a ne na prapodivné zvraty a vyhrocené situace. Vztahově ok, to všechno dává smysl, ale zbytek je na pěst. I ti sluhové a celé to řvaní kolem všeho. Nemluvě o otravné hudbě – tady hudba až stahovala seriál dolů, protože se neustále opakovaly asi tři motivy a v podstatě jeden střídal druhý, takže se to po chvíli nedalo poslouchat. Pokud vám nevadí telenovelní formát, tak směle do toho. ()

Reklama

Reklama