Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dva detektivové si pomáhají v řešení odložených případů. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nekomunikovali skrze vysílačku a nedělilo je patnáct let… (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Kratší než korejská verze, takže nedocházelo ke zbytečně dlouhým a často opakovaným flashbackům. Příběh je téměř totožný, takže na něm se nic zkazit nedalo. Hudba je na japonské poměry poměrně kvalitní – minimálně co se kriminálek/thrillerů týče. Herecké obsazení je vybrané velmi dobře, postavy se podobají svým předobrazů, zároveň jsou stále, alespoň v maličkostech sví, takže se na to dobře kouká. Prostě vybrali hereckou klasu. Hlavně Kitamura Kazuki předvedl, že v něm opravdu hodně je. Sakaguči stále roste a tohle mu očividně dost prospělo. Upřímně největší pochybnosti jsme měla u Kičise Mičiko, ale hlavně ke konci mě přesvědčila, že všechny mé pochybnosti byly liché. Co vám budu vykládat. Fajn příběh, slušné obsazení, hudba neunudí. Jistě, Korejci jsou víc wau efekt, ale mně se to líbilo oboje přibližně stejně. Velmi silné 3*. Titulky. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Aj keď neznášam mysteriózne blbosti, tieto boli celkom cool a seriál mal napriek tomu hlavu a pätu. Kriminálne zápletky dobré, napätie tiež, podaktorí herci tiež. Ale neviem, prečo tí Japonci tak kričia. Vkuse tam niekto vrieskal. Keby som tak vrieskala, tak prídem o hlasivky. Napriek skostnatenému herectvu, sem-tam stupidite, japonskému vrieskaniu a úvodnému songu BTS, pričom BTS pesničky sa tam objavovali skoro v každom diely, a tiež sa tam nehodili... to bolo dobré. Juhokórejskú verziu, ktorá bola skôr, som nevidela, ale táto sa mi páčila. Osobne nechápem, prečo ľudia točia niečo, čo už bolo predtým dobre natočené (Bron/Broen - The Bridge, Broadchurch - Gracepoint (v oboch hral dokonca ten istý herec)..., a o filmoch už ani nehovorím - najviac ma naštvalo, ako Američania sprznili Juhokórejský Oldboy). Z remakeov sa mi viac ako pôvodný páčil jedine Wallander, kde som dala prednosť britskej verzii. Neviem, ako je to so Signálom, ale ten pôvodný, ani ten čínsky už pozerať nebudem. ()

Reklama

Reklama