Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Déšť šíří smrtící virus a sourozenci Simone a Rasmus se musí ukrýt v podzemním bunkru. Jenže se přitom oddělí od svého otce. (Netflix)

Recenze (13)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER....její vinou umře matka a NIC..... žádný pocit viny, smutek... NIC! Divné ne? Ta kráva z bunkru mi je tak nesympatická, že bych ji na místě rozbil hubu! Jsem u druhého dílu, uvidím, jestli s ní další díly přežiji... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, zatím to na mě působí trojkově, tak tiše doufám, že se to rozjede, závěr prvního dílu by tomu nasvědčoval. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostaňte vnútri a vyhnite sa dažďu - a preto z tohto dôvodu vybehneme von z auta. Našťastie sa nehoda stala 14 metrov od záchranného bunkru. A ako píše Livingdead, dcérenka kvôli ktorej skape maminka nevyroní ani slzičku...uvidíme ako sa to bude vyvíjať ďalej, napriek kritickeho komentáru z mojej strany relativne sľubný úvod. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrný začátek, kde se pořádně nic nestane a rozhodně si nějak neoblíbite hlavní aktéry. Poslední scéna přináší naději na zvrat, ale zatím jsem spíše pesimistický. 50% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě ještě nevím, co si o tom pořádně myslet. Samozřejmě to je zajímavý příspěvek do žánru unikátněji pojaté apokalypsy, kde tentokrát hraje roli déšť. Časový skok nečekaný a poněkud bizarní, nějaké ty nelogické prvky by se taky našly (pokud je půda nasáklá deštěm, nenachází se v ní náhodou také virus?) a na dánštinu si člověk taky musí chvíli zvykat (anglický dabing zní uměle). Ale dám tomu šanci, možná vzhledem k délce i celý seriál a uvidím, jaký konečný verdikt si nechám. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh je zajímavý, ale prostě tomu něco chybělo. Možná, že je to opravdu hlavnímy hrdiny, moc jim teda nefandím... Brazilcům (3%) nebo Němcům (Dark) vyšla spolupráce s Netflixem o dost lépe. I to prostředí zamknutého bunkru se dalo využít více, třeba jak to bylo v 10 Cloverfield Lane, mohli tam mít nějakou nejistotu, zpochybňovat vše, co se děje, ale tvůrci s ničím takovým nepřišli. Mám strach, že další díly budou jen o nudném běhání po lese a tu nejlepší část má seriál již za sebou... No, uvidíme, na další díly mě to i tak nalákalo dost. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no... pokud byl záměr tvůrců, hned od začátku nesnášet hlavní postavy, tak se to povedlo... ona hned z kraje úplně dementně zlikviduje matku, aby se pár minut na to snažila opustit i malého bráchu a nechat ho samotného v bunkru... jo, v tu chvíli to bylo na ránu do hlavy... herecké výkony spíše podprůměrné a fakt si postavy v pilotu nejde nijak oblíbit... jediný důvod, proč se podívám i na další díl je zvědavost... post-apo mám moc rád, takže dost i odpustím, ale zatím tak dvě hvězdy s odřenýma ušima... 31%... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl hodnotím vždy hodně přísně. Uz jsem tu psal z jakého důvodu. Nicméně co se tohoto počinu týče tak musím říct, že zacatek se povedl. Prvních 15 min, ať už stylem natáčení, nebo atmosférou jsem skoro nedutal. Potom v bunkru to bylo taky zajímavé a konec nalákal. Ano, uplynulo mnoho let a ano lidé zůstali. Natočené to je pěkně a příběh vypadá zajímavě. Miluju postapo, k tomu virus, déšť to vše naznačuje parádní atmosféru. Takže začátek slušný. Jen škoda, ze to začalo tak rychle a byl bych rád, kdyby se v průběhu objevily trošku survival prvky. Uvidíme jak to bude dál. Zatím 3,5* ()

Reklama

Reklama