Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po šesti letech izolace se Simone a Rasmus setkávají s dalšími, kteří přežili. Simone si musí zachránit život a prokázat, že bude skupině užitečná. (Netflix)

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsme potkali jiné lidi a já se obávám, že teď už to bude podobné až do konce. Jinak...tenhle díl obsahuje jednu scénu, která je na papíru dobrá, napínavá, ale ve výsledku...pro postavy možná ok, ale ne pro diváka...nepůsobí to jako házení drobečků, ale jako díra ve scénáři, protože to je moc brzo od konce prvního dílu. ..proč do kaluže šlápnul právě Rasmus? Když před půl hodinou každý viděl, jak zaryl ruce do mechu? ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A mně se druhý díl i docela líbil. Holt se asi celý seriál ponese v rozvláčnějším, atmosféričtějším stylu, který vzhledem k dánské produkci působí i trochu jako indie. Jedu dál a uvidíme. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po vzoru amerických seriálů se zde všichni chovají jako absolutní vypatlanci... hlavni psychopat, bývalý voják je úplně na ránu kolejnicí do hlavy... dvě hlavní postavy jsou pořád stejně nesympatické, takže jim nijak nefandím a je mi celkem jedno co s nima bude... druhý díl teda strašný... ještě se podívám na třetí, ale už o tom silně pochybuju... 24% ()

Reklama

Reklama