Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Virus je teď ještě nebezpečnější a parta se rychle snaží najít lék. Apollon je ale stále blíž a jejich vztahy prochází zkouškou. (Netflix)

Recenze (7)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Lepší jak první série (jak technicky tak scénářem), ovšem herci jsou pořád příliš nepřesvědčivý, ale možná je to fakt odlišným vnímáním dánské kinematografie. Hlavní motiv seriálu šel pryč a nastoupilo klasické drama z nákazou... což sice není 2x originální ale příjemně to utíká a nenudí. Umí to navodit slušnou atmosféru a pár tvůrčích rozhodnutí mě velmi potěšilo. Navíc z celého projektu cítíte, že se fakt všichni zainteresovaní snaží. Takže fajn, ale pořád žádná hitparáda (což imo nebude i závěrečná třetí série). ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria "The Rain" je kratšia a lepšia ako prvá séria. Myslím si, že sa tu začínajú diať zaujímavé veci a bol som zvedavý ako to celé vlastne nakoniec dopadne. Dokonca nám seriál necháva ku koncu aj nejakú nádej. No myslím si, že keby to pri tom aj ostalo tak by to bolo lepšie. A mal by som pocit, že jedna momentka predposledného dielu by bola viac dôležitá a priniesla silnejší efekt. Takto ten pocit nemám. A napriek tomu, že sa to počas seriálu snaží vysvetliť a očakávame ako to dopadne, tak chcel som veriť, že to bude o inom. Toto zakončenie to robí podľa mňa viac v štýle, že si chceme nechať priestor na novú sériu. A ani tam sa asi nakoniec nič nevyrieši. Ale uznávam, že tieto diely boli oveľa zaujímavejšie a dlhšie ma držali. Takže dávam kredit v tom. Ale potom tie mínusy. Akcia je veľmi chabá. A keď tam chcú dať nejakú akčnú scénku, tak väčšinou to vyzerá veľmi zle zostrihané. Motivácie niektorých postáv mi nie je úplne jasné a celkovo nám film nechce dávať veľmi veľa odpovedí. Asi sa máme dozvedieť nabudúce. Ak nejaké nabudúce ešte bude. Nechám sa prekvapiť. Okrem toho mám pocit, že si to berie niečo z Resident Evil a niečo z Venoma. Ak si to pozriete tak pochopíte. Najlepším momentom je pre mňa predposledný diel seriálu. Je tam skvelá dráma, má to dobré hororové prvky, konečne sa dozvieme niečo viac a má to skvelý záverečný moment, ktorý mi priniesol do očí aj pár sĺz. Takže z toho hovorím, že som rád, že som sériu videl. Má to priestor na zlepšenie? Jednoznačne. Ale je to v rámci možností funkčné. Uvidíme nabudúce. Možno sa to konečne vyšvihne tam, kam by to chcelo ísť. Ale posun oproti prvej sérii je citeľný. Nebyť toho záverečného dielu, tak by som si to mínus na konci hodnotenia odpustil, ale rozhodne ma záver viac sklamal, než potešil. Hodnotenie: B- ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj druhá séria sa niesla v znamení priemerných hereckých výkonov mladých hercov, trápnych dialógov a nezmyselného konania postáv, z príbehu sa takmer úplne vytratila jeho podstata a spúšťač - Dážď. Na druhej strane dá sa povedať že tvorcom sa celkom slušne darí zapracovať niektoré zvraty v deji, v druhej sérii dáva príbeh trochu lepší zmysel a tak pomerne zhovievavé hodnotenie nakoľko je to príbeh určený predovšetkým mladým dospelým. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Neporovnatelně horší než první série. Postavy jsou čím dál nesympatičtější. Jejich motivace či chování nedávají smysl a vrcholem jsou milostné romance jak z mexické telenovely ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z druhé řady se vytratila apokalyptická atmosféra a už neprší, ale zase je o to lepší příběh, který dokáže vyprodukovat zajímavé momenty a poslední dobou i slušně šokové cliffhangery. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejná bída a ubohost. Bezbřehé tlachání o ničem, prakticky žádná akce a žádné efekty, pořád se nic neděje, pořád se na něco čeká a nic se neděje... asi jako západní společnost, furt se řeší niterní pocity posledních duševních mrzáků a ubožáků, deprese z dětství a další blbosti, ale nic se nedělá... bojuje se jenom hubou a tlacháním.... velmi slabé! ()

Naby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten detsky pribeh stale pokracuje, proste tomu chybi vice realisticnosti a surovosti, ktera by v takovch potencionalnich dobach rozhodne byla. Nicmene stale velmi zlehka nadprumerne scifi, ktere se malinko v tematu zlepsilo. Celkem 3,6* ()

Reklama

Reklama