Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Recenze uživatele Naby k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2018) (S01) 

Je to takovy trosku detinsky, nejen obsazenim hlavnich toli, ale i tou lehkou naivitou. Jako scifi fanda ale klidne doporucim, protoze to neni nejak spatny. Prvni serie celkem zajimava. Celkem 3,4* ()

Série 2 (2019) (S02) 

Ten detsky pribeh stale pokracuje, proste tomu chybi vice realisticnosti a surovosti, ktera by v takovch potencionalnich dobach rozhodne byla. Nicmene stale velmi zlehka nadprumerne scifi, ktere se malinko v tematu zlepsilo. Celkem 3,6* ()

Série 3 (2020) (S03) 

Treti serie uz jde zase trochu dolu. Celkem dost me nudilo to neustale opakovani urcitych veci, coz uz proste bylo trosku trapny, narozdil od dosavadnich detinskych az naivnich scenaru. Tvurci uz proste byli vyzdimani a nedokazali to posunout dal. Je tedy dobre, ze jde o posledni serii :-). Celkem cista 3* ()

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama