Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Recenze uživatele AnnalieseK k tomuto seriálu (1)

Déšť (2018) 

Mohl to být dobrý seriál o přežití se zajímavým námětem smrtícího deště, ale místo toho to je akorát velká nuda. A ještě k tomu vás hlavní postavy dohánějí ke vzteku svým dementním chováním, že místo užívání si seriálu, akorát u obrazovky sršíte nadávkami a přejete si, aby ti smradi konečně umřeli. Říkám si, že moc dílů to nemá, tak to třeba i dokoukám, ale mám pocit, že díl od dílu mám akorát větší chuť většinu postav profackovat, aby se konečně začali chovat jak v apokalypse a ne jak sluníčkoví vítači dalších lidí, kdy je jejich rozhodnutí akorát přivede do nebezpečí, a protože přeci nezabijeme hlavní postavy hned na začátku, tak je ty následky necháme přežít, ale když jsou tak natvrdlí, tak tu samou chybu udělaj znova a... Jestli to dokoukám, tak se přesvědčím, že můj pohár trpělivosti je bezedný, ale zatím tomu moc šancí nedávám, protože už jen při psaní komentáře, když si vzpomenu na ty hlavní dementy, tak mám chuť si radši najít nový seriál.. ()

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama