Reklama

Reklama

Objímej mě

(seriál)
  • Jižní Korea Iriwa anajwo (více)

Epizody(16)

Policista a herečka, oba s tragickou minulostí, se snaží zapomenout na bolestivé rány osudu a najít společně naději. (Netflix)

Recenze (5)

bulinka 

všechny recenze uživatele

Hlboký, psychologický miestami krimi seriál. Negatívne postavy dokonalo zahraté.  Heo Joon-Hoo (Yoon Hui-Jae) je ale presne ten typ, z ktorého vám ide mráz po chrbte. Keby úsmev zabíjal, tak už som mŕtva. Musím vyzdvihnúť aj reálnu tematiku zakomponovanú do deja. . T.j.: 1. Môže sériový vrah prejaviť otcovskú lásku svojim deťom?;  2. Je psychopatia dedičná?; 3. Vo väzení si väzni vedia nájsť nasledovateľov.; 4. Masoví vrahovia majú v reálnom svete fanynky, ktoré im píšu ľúbostné listy a sú pre nich ochotné urobiť čokoľvek...ďalšia skupina na väzenie alebo psychiatriu...Okolo toho príbeh synov masového vraha. Starší žijúci v tieni mladšieho brata, problematický, nevyrovnaný, impulzívny vyrastajúci bez lásky, v opovrhovaní otca a uprednostňovaní mladšieho, druhý, inteligentný, múdry, pokojný a so zmyslom pre realitu a súdnosť. Príbeh večnej lásky tu máme tiež. Tragédia, ktorá rozdelí v detstve dvoch zaľúbencov, ale osud opäť spojí niekoľko krát ich životy. Prejdú si tŕnitou cestou, plnou nekonečných výčitiek z jednej strany a neutíchajúceho smútku z druhej strany. Ich momenty sú veľmi jemné, ich pohľady toho narozprávajú viac ako slová. Pre niekoho to, môže byť nudné, patetické, až trápne...pre niekoho zas smutné a dojemné. ()

Reklama

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Kamera je nejvíce kolenapodlamující prvek tohoto seroše. Opravdu umělecké záběry plné her s kompozicí a barvami, na které je radost pohledět. Na opačné straně pak stojí zápletka zpracovaná takovým způsobem, že pro Evropského diváka je těžce uchopitelná v pochopení jednání okolí. Korejská klasika v obviňování a linčování rodin vrahů natočená ryze jejich způsobem, což u mě znamená většinou drop nebo velké přemáháni, abych dokráčel do konce. Další věcí zkopávájící můj náhled jsou absolutně bezvýznamné informace, které schovávájí v mlze a snaží se s nimi šokovat, což se jim taky podaří, nicméně opačným směrem než zamýšlejí. Poté tu máme pár vyšperkovaných scén, u kterých jsem žasnul tím správným způsobem, s jakou grácií se jim podařilo udělat konverzace s dialogy intenzivní a hluboké. Bohužel však jen pár, zbytek je plný emotivních tlaků na diváka, citově nabitých frází a jednoduše řečeno patosu. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Pôsobivý seriál, niekedy až príliš realisticky natočené scény sa dostávajú pod kožu a odtrpela som si to. Príbeh psychopata a jeho blízkych, problematické vzťahy a rôzny dopad jeho jednania na členov rodiny. Jang Ki-Yong je zvláštny herec, krásne sa na neho díva pre jeho zaujímavú tvár, ale je z tých hercov, ktorí nevedia zahrať smútok, ale šialenstvo mu išlo dokonale. Určite na tento seriál dlho nezabudnem pre jeho drsnosť a súčasne silu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • V roli vyděšené dvojice, kterou spojuje nepříjemný, strach a obavy vyvolávající okamžik z minulosti, se mohla objevit dokonce i dvojice Suzy Bae a Joo-hyeok Nam. Dvojice se společnými silami bude pokoušet svůj život upravit a přizpůsobit, aby z něj měla víc radosti smíchu a třeba i pěkných chvil, než smutku a zmaru, obav a smysl nedávajících domněnek. Ani jeden o to ale nestál a z nabídky tedy pochopitelně sešlo. Ale i díky tomu se v oněch rolích může objevit Ki-yong Jang a šíleně atraktivní herečka Ki-joo Jin. (Conspi)

Reklama

Reklama