Reklama

Reklama

Mezi dimenzemi

  • Čína Abduction (více)
Trailer

Obsahy(1)

Quinn se probere v parkové fontáně ve Vietnamu, aniž by si vzpomněl, kdo je nebo odkud přišel. Když putuje městem a spojuje stopy své minulosti, je neustále sledován neznámými cizinci. (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekala, ale nakonec se z toho vyklubalo příjemné akční překvapení. Začátek byl tuctový, ale pak to s dějovým zvratem nabralo směr, který mě zaujal a bavil. Hlavní dvojka byla fajn, začínám nějak Adkinsovi přicházet na chuť :) Akce byla taky povedená, Scott i Andy dostali šanci si slušně zabitkařit, občas i zahláškovat a celkově to prostě odsýpalo, že než jsem se nadála, byl konec. Ten ovšem moc nepotěšil, takovýhle otevřený konce nesnáším. Jako oddychová pohodovka to ale fungovalo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento film Únosce má mírnou porci zábavy, ale zábava je zábava. Je to velmi jednoduché a hloupoučké. Je to přesně to, co fanoušci akční sci-fi vyhledávají. Quinn (Scott Adkins) je členem jednotky SWAT v asijském městě neví kdo je a odkud pochází. Matně si vzpomíná na svou mladou dceru, která byla unesena. A bývalý operační důstojník Connor (Andy On) se změnil na gangstera k najmutí , ale jeho žena uprostřed noci také záhadně zmizela. Tito dva muži , který mají málo společného se musí spojit a najít své milující blízké a čelit záhadným únoscům, šíleným událostem a nebezpečím. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

To jsem se fakt obával, že to bude naprostá sračka s nadprůměrnou akcí. Dostal jsem perfektní sci-fi akčňák, se špičkovou choreografií a dost dobrými dialogy. Jediné co bych vyloženě vytkl, je téměř nulový epilog. Skončilo to lehce otevřeně, přesto by mě zajímali nějaké po-události po tom všem. Adkinse zdržují koktáním, ale naštěstí to nepůsobí tolik otravně a v akci má dostatek prostoru, stejně jako badass Andy On. Hned potom, co se jejich cesty protnou, předvedou se společně v akci a potom i proti sobě a sem tam to okoření vtipnou hláškou. Dialogy nepůsobí nijak trapně a na sci-fi béčko to má docela inteligentní nádech. Řeší se tu ohýbání časem/prostorem, napříč dimenzemi, je nám vysvětleno proč alieni unáší lidi a těch bitek je opravdu hodně. Sem tam zazní fajn song a neustále se střídaj lokace. Vietnam je oku lahodící, souboje se odehrávaj pořád někde jinde a i ta přestřelka vůbec nezklame. Celkově vlastně nemám moc co vytknout. Po lehkém zklamání z Triple Threat, fakt nechápu, jak tohle může mít lepší souboje a asi fakt Tim Man musel zachrápat, slovy Lateefa. Bitky maj velkou dynamiku, pružnost, jsou hodně kontaktní, perfektně nasnímaný - žádná rozklepaná kamera, žádný debilní střihy. Navazuje to, týpci přirozeně reagují na údery. Mixuje se zde hodně stylů, přes Jui-jitsu, krav maga až dojde i na escrimu, takže na pestrost, varibialitu a propracovanost si rozhodně nemůžu stěžovat. Tím líp, že souboje působí víc realně a jsou okořeněný nějakým speciálním, akrobatickým kouskem a těch je zde též hafo. Ještě mě docela sral editing flashbacků, kdy se hodně stříhá a epileptici budou rozhodně trpět. Audiovizuálně na béčko je všechno v pořádku a u té fontány mě zaujala velká skladba barev a kamerové filtry. Jako celek, tenhle nářez působí hodně komplexně a jsem rád za to, že jsem měl nízké očekávání. Kdo chce fajn příběh, úžasný souboje, pestré lokace a trošku absurdní příchuť, s otevřenou myslí se na to dá koukat bez psychické újmy a ani jednou jsem se necítil trapně. Navíc má film dobré tempo a nejsou zde žádná hluchá místa. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Quinn (Scott Adkins) se probouzí na podivném místě, kde nalezne svoji dceru v jakémsi hypnotickém stavu. Snaží se ji probudit, ale je neúspešný a napadnou ho přisluhovači sloužící tajemnému muži v kápi. Jejich konfrontace dopadne tak, že je Quinn prohozen zdí, padá z jakési budovy na kopci, končí ve vodě, vynoří se, vyleze z fontány v parku a zjistí, že se nachází ve Vietnamu... To zas byla ptákovina. Dívat se na Adkinse, který si nic nepamatuje, koktá a končí v nemocnici na psychyatrii, nebylo vůbec zapotřebí. Něco málo soubojů ve filmu bylo, ale příběh je prostě slabota. HODNOCENÍ 30% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď príde Scott Adkins do Vietnamu, tak to sa zrovnajú oči nejednému ťamanovi i mimozemským entitám, a to aj mimo dimenzií, nie to ešte medzi nimi. A to pri v kombinácii s jeho koktaním a prirodzene sa tvoriacim slinným mokom dáva smrtiacu silu. Zvyšok som nepochopil, jednoducho ma film svojou veľkosťou prerástol. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, ve scéně, kdy stojí bodyguardi u Red Elephant, má jeden z nich hovor. Vyndá telefon a přiloží si ho k pravému uchu (kde má headset). Po střihu má telefon u levého ucha a hovor ukončuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama