Reklama

Reklama

Rozchody

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV / Drama
Česko, 2018, 60 min

Účinkují:

Marián Samek

Obsahy(1)

Opravdové příběhy dvojic, které se dostaly do krize! Podaří se jim překonat vyčerpávající hádky nebo nevěru? (TV Barrandov)

Recenze (10)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Z hereckýho hlediska je to proti tomuhle v Soudkyni Barbaře samej Tom Hanks a Meryl Streep - tím pádem tu ovšem máme další fenomenální guilty pleasure, jehož obsah je hodnotnej zhruba stejně, jako předstírání orgasmu při masturbaci. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jsem se neodhodlal k nejkrutějšímu opatření ze všech nejkrutějších, a sice natrvalo odladit Barrandov. Tím důvodem je Česká tajenka a Vlasta Korec. Nechci si v budoucnu nechat ujít čtvrtý duel s hajným, který se do soutěžního klání vrací v pravidelných intervalech, dokonce se mně poštěstilo, aby v duelu narazil na ropušnického dědka, též pravidelného duelanta, načež jejich utkání Korec nazval El Clásicem. Následně v jiném vydání iritujícím způsobem zprznil výslovnost Leicesteru, takže už jsem nemusel být Busterem Keatonem, kterým jsem celý život, a poprvé jsem se mohl od čuráka zasmát. Ovšem to, co se mně před bulvy dostalo dne 12.2.2018, je vskutku hazard s mentálním zdravým i odchlíplou sítnicí. Pořad Rozchody, zaručeně opravdové příběhy retardovaných dvojic, u mě vyvolal jen užaslé zvolání "Ty píčo, tohle už je fatální útok na moje zapouzdřené oční i ušní kanálky!" To se nedá dost dobře popsat, vidět ovšem netřeba. Dal jsem jen první příběh, Tyran, dál už moje svěrače nebyly schopné udržet ten střevní produkt a nemetat směrem k televizi cosi nahnědlého. Ano, chápu, že každý "herec", co zde účinkuje, má jistě v šuplíku připravenou oscarovou řeč, jen dost dobře nechápu, že režisér neupozornil na jejich zjevné vady v herectví a s ubohou realizací se dostavil do střižny, kde se jedině mohl setkat se slepým maniakem coby střihačem, jinak by mu každý příčetný jedinec jeho dílo zhodnotil slovy: Ty mentále, jdi už točit jen pivo, tam snad nic nezkazíš!. 0/10 ()

Nyron odpad!

všechny recenze uživatele

No ty pí... To je ta největší břída jakou jsem za moc dlouho viděl. Ty herecké výkony. Bože, bože, bože. Fuj. ()

Slash_Flash odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno bych to prostě a jednoduše popsal jedním slovem.... Barrandov. Dlouho jsem si myslel, že jsem již viděl to nejhorší z hluboké kapsy Barrandovu, ale očividně Barrandov zahrabal na samotné dnu a vyhrabal tohle - Reality show o rozchodech, protože rozchody úplně cizích lidí je strašně zajímavé. Zapomněl jsem, že drama lidí milují. Na to ale Barrandov stále myslí a tak tvoří čím dál horší a horší pořady a doufají, že z toho vydupají aspoň na nějaké ty prachy, aby Soukup si mohl koupit další studio. No.... Rozchody... O co, že vlastně jde? Doufám, že o vtip nebo o satiru, protože tohle nemůže myslet vážně ani Barrandov. Naprosto otřesné herecké výkony, scénář a dialogy napsané během půl hodiny před natáčením a odfláknuté všechno ostatní. Dlouho jsem neviděl film, kde by hlavní postava si prohlížela album se slovy, že si prohlíží rodinné fotky, ikdyž ve skutečnosti kouká do naprosto prázdného alba nebo že si hlavní postava utírá nos kapesníkem, kapesník odloží, jde vidět na kapesníku známky krve, ale i tak postava na ksychtu nemá sebemenší známku po krvi či jiném úrazu. Navíc to vypadá, že samotný Barrandov nemá čas a peníze na nové herce. Jednu borku, která v tomhle "hrála", jsem viděl hrát v dalších 4 pořadech na Barrandově. Žeby další celebrita? Každopádně mám dost. Jestliže budu mít někdy sebevražedné sklony tak na to kouknu. Možná to pomůže, ale větší pravděpodobnost bude, že to několikanásobně zhorší. ()

lineker odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Co je to za lidi, kteří se rozhodli vyjevit svůj nesporný talent v téhle dramatické taškařici? ()

Reklama

Reklama