Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díl pod názvem Malování s Vincentem nás zavádí za malířem Vincentem, který ubytoval u Bennovo matky své studenty, ale už za ně nezaplatil. Benova matka se rozhodne osobně navštívit Vincenta, který ji nabídne hodinu malování. Ona neodmítá a právě v té době se stane neštěstí, byla to vražda? (MsWampir)

Recenze (2)

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Bad Tölzu se objevil umělec - malíř Vincent. No a svým hyppie vzezřením strhnul řadu babek z města a k tomu samozřejmě i Rézi. No a jelikož si Vincent vybral Rézi do svého kurzu malování, bohužel se kolem něj objevila smrt jednoho jeho známého. Vyšetřování je klasický, Rézi hustí do Bena, že bude nadosmrti sám a do toho mu nakreslí obraz - portrét, aby s ním mohl po místních nálevnách honit vodu. Odpočinkový díl se vším všudy. ()

Reklama

Reklama