Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při módní přehlídce je ubodán k smrti majitel realitní kanceláře. Komisař Berghammer musí odhalit nejen vraha, ale i původce machinací s pozemky... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benova máma - Rézi - se jde podívat na nějakou módní přehlídku, kde se předvádí nějakej mladej borec. Ten následně spadne do bazénu probodnutej skrz na skrz a nikdo samozřejmě neví, kdo to udělal. Rézi u toho ale byla a tak se z ní stává korunní svědek (jak sama říká) pro Bena, což ho dvakrát tak rozčiluje. Jenže mladej borec hobloval asi pět manželek různých bohatých kavalírů z Bad Tölzu a tak se vyšetřování notně zamotává. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během módní přehlídky je probodnut Ramboldem nastrčený milenec manželek několika tölzkých papalášů. Ben opět podlehne šarmu blondýny. K tomu odmítne úplatek Rambolda, jenž nezapomene zdůraznit: "Na úplatky v naturáliích nejsi tak choulostivý.":) Resi vyšiluje, že si nemůže nechat 25 táců. "Je mi jedno, jestli jsou špinavé, černé nebo červené, hlavně že jsou pravé!" "Jistěže jsou pravé, padělanými se policista nepodplácí." 65% ()

route60 

všechny recenze uživatele

Docela povedený Německý serial na odpolední shlédnutí u kterého nemusí člověk těžce uvažovat ale nenudí a má aji vtip což u mnoha Německých seriálu se říct nedá, Ottfried Fišer v roli Bena je výborný a Ruth Drexel v roli matky Bena je někdy otravná ale to je úmysl tvůrcu. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

Reklama