Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Resi Berghammerová čte pohlednici, kterou jí poslala Sabrina z Dominikánské republiky. Je toho názoru, že i Ben by si měl vzít dovolenou, nevypadá podle ní dobře. Z toho důvodu ho trikem naláká k lékaři, který mu skutečně předepíše dietu. Paní Resi mu sice nabízí měsíční dietu svého současného klienta, Inda Mistra Finkeho, Ben ale podobné šarlatánské metody odmítá. Právě v té době volá Benovi jeho bývalý spolužák, dietolog doktor Kurt Thaler, který mu chce sdělit něco naléhavého. Když ale Ben na schůzku přijede, zjistí, že doktora, kdosi srazil z kola a ujel. Thaler zakrátko nato umírá. Benovi se nehoda jaksi nezdá a tak se nechá v lázeňské nemocnici, kde zemřelý pracoval, hospitalizovat, aby trochu shodil (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je naprosto luxusní záležitost. Ben hned v první minutě dostává petrák od matky, že je tlustej a vyžranej jak to prase. Přitom v jiných dílech vypadal i hůř. Následně je poslán do nějakého sanatoria, kde by měl zhubnout. Předtím, než tam pojede, tak zjistí, že tam pracuje jeho kamarád z vejšky a než tam vůbec dojede, tak ho někdo sejme. Tudíž Ben v sanatoriu začne hubnout a do toho ještě vyšetřovat případ. Policejní kolegyně Sabrina má dovolenou a tak vedlejší hlavní roli přebírá Fajfr a tudíž vyšetřování má nezvyklý spád. Vrcholem všeho je, jak ve služebně během práce pocucová místní pšeničný mok. Morálka jako svině. Závěr finišuje se vší parádou a já jsem se dlouho tak nenasmál. Vysloveně vydařený díl. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Ben. Jestli ho dřív do hrobu nedostane matka, tak to bude určitě jeho nadváha. Nechť tedy započne série ozdravných kůr s předem prohranými kilfajty. ...Fajfr opět potvrzuje status policejního maňase. ()

Reklama

Reklama