Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po poli jede s evidentními potížemi červený traktor a zastaví se až o nahromaděné kmeny stromů. Jeho řidič, ležící obličejem na volantu, je mrtvý. V téže době jsou Ben a Sabrina voláni k mrtvole nahé ženy v lázeňském hotelu. Přestože oba policisté shodně tvrdí, že jde o přirozenou smrt těsně po pohlavním styku, pravděpodobně v důsledku selhání srdce, novopečený soudní lékař chce mermomocí najít nějaké indicie hovořící pro vraždu. Mladík jménem Wolfgang Spann najde vzápětí u silnice mrtvého motocyklistu cukráře Giulia a tentokrát se ukáže, že mrtvý byl skutečně uškrcen. Paní Berghammerová je členkou ochotnického souboru a v chystaném představení hraje slečnu Marplovou. Přesně podle Stanislavského se snaží do své role co nejvíce vžít: Vaří jen anglická jídla, čímž Ben velice trpí, obléká a chová se jako Angličanka. Navíc se přesně v intencích své divadelní postavy rozhodne, že Benovi pomůže s hledáním vraha italského cukráře (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A další díl s italskou menšinou. Ben tu dost prohání Pfeiffera, který se chce dát ke kriminálce, ale opět pohnojí co může.:) Resi v prelátově hře hraje Marplovou a proto, aby se lépe vcítila do role, se ujímá vlastního pátrání v cukrárně Tragettových přesvědčena, že odhalí mafiánské spiknutí. Dokonce kvůli tomu odkoupí brožury Jehovistů. "Z kapsy postiženého, kapsy bude po S tvrdé Y..." "Nemohl bych napsat jenom mrtvému?":) 65% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl jsem měl nějakej zakletej. První scénu s traktorem a mrtvým traktoristou jsem viděl několikrát, ale nikdy jsem celý film nedokoukal do konce, protože jsem u něj pokaždé usnul. To ale nebylo tím, že by zrovna tenhle díl byl nuda, jako spíš tím, že jsem si tenhle díl pokaždé pustil v nejnevhodnější dobu. Po pivu, před spaním atd. Přitom jsem se opět docela zasmál. Při scénách, kdy Ben hustí do doktora, že se nejedná o vraždu, aby to nemusel vyšetřovat nebo, a to obzvlášť, v momentě, kdy strážmistr Fajfr požádal Bena, aby z něj taky udělal vyšetřovatel, protože práce mají hodně a on by tomu rád pomohl. To, že pak zprasil všechno, co mohl, to je věc druhá. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento německý krimiseriál, který v současnosti vysílá televize v pravé poledne je vcelku příjemný i když trochu rozvláčný a místy nudný. Ústřední dvojice vyšetřovatelů mi k srdci nepřirostla, ale občas se na některý díl podívám. Jednotlivé případy mají poklidný průběh, čemuž se není s přihlédnutím k robustní postavě hlavního vyšetřovatele co divit. Občas vnese trochu vzrušení do děje vtipnou hláškou matka dotyčného se svoji věčnou snahou, najít mu nevěstu. Myslím, že nemá šanci. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama