Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paní Resi Berghammerová se chystá se skupinou fanoušků odjet podporovat nadějnou závodnici Evelynu Berghamovou na mistrovství světa v ženském skibobu. Vedoucí fanklubu Clemens Kirchhoffer tam skupinku veze ve svém autobusu. Při tréninku Evelynin bob narazí do lešení, na kterém jsou instalovány kamery. Brzy se zjistí, že kdosi bob úmyslně poškodil - zablokoval brzdy. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Začíná tvrdý a nelítostný boj o vítězství, ve věci je příliš mnoho peněz. Další nadějní sponzoři se už dostavili na zahajovací večírek. Tam se podfukem dostane i Resi - chce si dát s Evelynou schůzku a přemluvit ji, aby podle ní mohla pojmenovat svůj penzion. Jenže Evelyn z večírku zmizí a druhý den ráno je nalezena mrtvá na sněhu. Do horského střediska přijíždí i Ben. Případu se ujímá místní komisařka Barbara Götzová. Nejprve nerada vidí, že se Ben do případu zapojuje, ale pak jeho pomoc uvítá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn zase po nějaké době vidět Benovu matku. V posledních dílech ji totiž dali nějak volno a nějak na ní pozapomněli. Tady se zase zaplete do případu, tentokrát talentované bobistky, která má až podezřele podobné příjmení jako stará Berghammerová a tak na tom, samozřejmě z podnikatelského hlediska, začne tak trošku vydělávat. Jenže co dělat, když nadějná bobistka den na to skape a případu se hned ujímá Ben. Navíc tady pro změnu chyběla Sabrina a strážník Fajfr, což je taky často znát. Pan tajemník to ale dorovnával a já si hned vzpomněl, když jsem ho tenkrát viděl v podvlíkačkách během nějaké sexuální seance v dílech předešlých. Pohodový díl. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že sport je mord ví i Velký Ben, proto vypadá jako když posvačil půlku Tölzu i s matkou Rézi. S tou se tu ostatně jako vždy skvěle doplňuje, že si ani člověk nestačí povšimnout absence Sabriny a most evil služebníka Fajfra. Parádní série na zabití kteréhokoliv dopoledne v týdnu. ()

Reklama

Reklama