Reklama

Reklama

Big Ben

(seriál)
Německo, (1996–2009), 105 h 17 min (Minutáž: 88–96 min)

Hrají:

Ottfried Fischer, Ruth Drexel, Katerina Jacob, Udo Thomer, Norbert Heckner, Michael Lerchenberg, Gerd Anthoff, Diana Körner, Moritz Lindbergh, Katharina Abt (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(69)

Obsahy(1)

I v malém městě dochází k velkým zločinům. A to je práce pro Benna, nejtěžšího a největšího policistu ze všech. (TV Barrandov)

Recenze uživatele RadimFišer k tomuto seriálu (5)

Smrt v internátu (1996) (S01E02) 

V tomto tajuplném kriminálním příběhu obzvláště tuhla krev žilách. Ale nebylo to natvrdo, ale postupně. Procházení úzkých uliček vlastního světa tohoto bohatého internátu, kde žijí lidé svým vlastním boahtým životem a škola jim půjčuje svoje auto. Kdyby tam nebyl Ben, tak by to skončilo ve spisech. Musíme se s tím vyrovnat a já jsem rád, že mohu tomuto bodrému muži přidat další 4 body. Tento příběh byl totiž jeden z jeho nejlepších. Miluji jeho úsměv a bavorský domeček. Do Tolzu se někdy musím zajet podívat. ()

Smrt před oltářem (1996) (S02E01) 

I paní Berghammerová přiběhla domů, protože se jí týkala vražda a sama to viděla. To co se stávalo v tomto seriálu, to jsem neměl nikde jinde možnost vidět. A toho si velmi vážím. ()

Smrt o Valpuržině noci (1998) (S03E06) 

Ano, můj milý podnikatel, který se snaží na všem vydělat. Miluji jeho Porsche a miluji jeho vesnický a neotesaný způsob chováni slona z porcelánu. ()

Vražda na Jelení hoře (1998) (S03E07) 

Chtěl bych poplácat toho bodrého chlapíka po břiše, až ho někde uvidím a potkám. ()

Berlínský vzduch (2003) (S09E05) 

Ben má svoje kouzlo a na tom si stojím a on prostě bezpochybně taky. Dávám slepě, ale z pocitu zábavy a skvěle stráveného času. Kdo by jiný zachránil svého kamaráda, než on? ()

Reklama

Reklama