Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým zaměstnanců musí pracovat v budově, která právě prochází rekonstrukcí, kde nefunguje protipožární ochranný systém a hrozí únik plynu. Kvůli několika nečekaným událostem dojde k smrtící řetězové reakci v celé budově. Několik lidí je zraněno a uvězněno uvnitř. Michael a Colin uvízli na osmém patře a jediný, kdo je může najít a zachránit je hasič Ray Vargas. Ale když se jim začne osmé patro doslova rozpadat pod nohami, nezbývá jim než vyrazit na dlouhou a nebezpečnou cestu mezi troskami a plameny. Jejich životy jsou ohrožené a osudy nejisté. Musejí bojovat o to, aby se udrželi vzájemně naživu a našli cestu ven z ohnivého pekla. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Odporná kanadská urážka všech filmů s tématem požár/hasiči od Skleněného pekla, přes Oheň až třeba po Okrsek 49. Na tomhle zmetku je špatně úplně všechno - od hodně NEspeciálních efektů až po trapné panáky napodobující herce. Režiséra, scénáristu a vůbec celý štáb bych nechal zamknout v osmipodlažní kancelářské budově, zapálil jí a pravým, levým i dobrovolným hasičům zakázal přijet. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalost.Laciné televizní efekty,naprosto debilní dialogy,nesmyslné chování postav.Když v domě vznikne požár kvůli plynu,tak první co hasiči udělají,že ho zastaví a ne že velitel hasičů řekne,že v domě utíká plyn,aby tam tedy nikdo nepoužíval mobil.Šéf firmy poručí zastavit vodu do hasicího systému a údržbář to jde klidně udělat i když předtím držkuje,že nemůže porušit bezpečnostní předpisy.No debilita na debilitu.Není za co dát aspoň jednu hvězdu.Tohle je Asylum po kanadsku. ()

Reklama

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se měl jmenovat Obvinění. Většina dialogů zní: Ty za to můžeš, já za to můžu, oni za to můžou, je to vaše chyba, je to naše chyba, on to nebyl, ty to jsi, já to byla, on to měl být, tys měl být tam, já tady nejsem, on tu není a ty tu jsi, vy jděte támhle, on tam nesmí, co tu děláš, kde jsi, kde jsem já, je to tvoje vina.... a to vše výkřiky. Naprostá debilita, která bolí do hlavy. ()

TomQ 

všechny recenze uživatele

Odpad nedávám, protože jsem se vydržel dívat až do konce. Efekty sice nebyly dobré, ale už jsem viděl i mnohem horší. Problémů ale samozřejmě film má spoustu. Hasiči si do hořící kacelářské budovy jdou jako na procházku, žádný stres, žádný spěch. Pohybují se po zakouřených chodbách bez masky, ačkoliv s sebou tahají (zbytečně) tlakové láhve na zádech. Zásah řeší jedna jednotka 5 hasičů (až úplně v závěru lze trochu vycítit, že asi přijely i další vozy). Velitel postává celou dobu u vozu, neuvěřitelně hloupě/zlostně/naštvaně se šklebí a občas dá nějaký ten "rozkaz", který ovšem hasiči zcela ignorují (dokonce i otevřeně). Výtah spadne samozřejmě zlomek sekundy poté, co z něj vyleze žena, načež samozřejmě nezafunguje nouzová brzda (kterou má každý výtah a není nijak vázaná na elektřinu apod.), výtah dopadne na dno šachty a EXPLODUJE. Přítomnost plynu je divákovi názorně signalizovaná tetelením vzduchu, ale lidi plyn vůbec necítí. Jediné překvapení spočívá v tom, kdo přežije a kdo ne - čekal jsem to trochu opačně. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Celý film je vlastně postavený na odporných laciných digitálních efektech, které jsou už samy o sobě solidní peklo, k tomu připočítejte kupu přehrávajících neherců, mizerný scénář, pitomý děj, dialogy jak po lobotomii, pochopitelně i hrozně "emotivní" závěr, a dostanete se do toho nejhoršího pekla, v jakém se lze v daný okamžik ocitnout. Dalších slov netřeba, pokud máte dost odvahy, tak neváhejte, tohle se prostě musí zažít. 0/10. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama