Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič závodního automobilu Sam Munroe a jeho syn, spolujezdec z malého města, překonávají rodinné a profesionální konflikty, vyrovnávají konkurenci, ego, zášť a závodní nemesis, aby na druhé straně vyšli silnější. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

eeeeaaaH, zápletka, která tady byla už tolikrát. Táta hrdina závodník, syn rebel, mezi nimi zlá krev a tak jde k protivníkovi. Ten má ale pifku na taťku a tak mladého zchromí. A nakonec happy end. A celé v protsředí v naších končinách nezajímavého dirt racingu. Závodí se na "běžecké" trati kolem hřište. Úplná zábava. ()

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Filmy točící se kolem závodů jsou téměř vždy neskutečně stereotypní, málo čím překvapí. Vítězství v krvi nepřekvapilo vůbec ničím. Možná prostředí, které představuje vrchol amerického buranství, neboť jde o neuvěřitelně nesmyslnou kombinaci závodů nascar na blátě. Navíc déle bych se na vyhořelého Johna Travoltu a Michaela Masena za zenitem dívat nemohl. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti je to za slabé tri hviezdy, je to totiž skrz naskrz bitka medzi fádnym priemerom a slabým podpriemerom. Čo to ťahá do aspoň slušnej pozerateľnosti je jednak John Travolta, ktorý jednoducho vie, nech naňho kydajú kvôli veku všetci a jednak kamera a výprava, ktorá je fakt na úrovni. Vidieť z toho len trailer alebo statické obrázky, tak uverím tomu, že je to o úroveň vyššie. Čo tomu podráža nohy, tak neskutočne priveľmi krátka stopáž a neskutočne priehľadný a absolútne neprekvapivý scenár. John s Michaelom by toho zvládli ďaleko viac, keby mali komu, o čom a ako hovoriť. Škoda. Inak to bol správny správny film so správnym technickým spracovaním zo správneho "vidlákova". 49% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nebyla to sice vyložená filmařská muka, ale příběh je zkrátka šíleně šablonovitý a povrchní, emoce nefungují a najít něco originálního, co by stálo za skutečnou pochvalu, se zdá být těžší než sbalit Shaniu Twain (která je zde mimochodem docela zbytečně) v dobách její největší slávy. Alespoň pro pamětníky oné doby má nějaký význam se na film podívat, byť pod hrozbou nenávratně ztraceného času. 35% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kde je riziko a adrenalin? Kde je rodinné drama? Kde jsou intriky? Zdá se že Travolta, který měl ve své kariéře šťastnou ruku na filmy, která se staly kultovními uvízl ve filmovém červeném světle. Film Trading Paint nenabízí nic jiného než bezmyšlenkovitě zabít 87 minut. Určitý promarněný potenciál nabízel starý příběh. Ale ten zůstal v garáži. Travolta se pokusil do příběhu vmáčknout emocionální život , ale zvítězila klišé. Se svým synerm jsou trochu egoisticky zaměření a řeší spoustu pracovních a soukromých problémů. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama