Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič závodního automobilu Sam Munroe a jeho syn, spolujezdec z malého města, překonávají rodinné a profesionální konflikty, vyrovnávají konkurenci, ego, zášť a závodní nemesis, aby na druhé straně vyšli silnější. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti je to za slabé tri hviezdy, je to totiž skrz naskrz bitka medzi fádnym priemerom a slabým podpriemerom. Čo to ťahá do aspoň slušnej pozerateľnosti je jednak John Travolta, ktorý jednoducho vie, nech naňho kydajú kvôli veku všetci a jednak kamera a výprava, ktorá je fakt na úrovni. Vidieť z toho len trailer alebo statické obrázky, tak uverím tomu, že je to o úroveň vyššie. Čo tomu podráža nohy, tak neskutočne priveľmi krátka stopáž a neskutočne priehľadný a absolútne neprekvapivý scenár. John s Michaelom by toho zvládli ďaleko viac, keby mali komu, o čom a ako hovoriť. Škoda. Inak to bol správny správny film so správnym technickým spracovaním zo správneho "vidlákova". 49% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv celý tento film nelze označit za nic jiného, než za mimořádně jednoduchou, tuctovou a předvídatelnou podívanou, s poměrně plochými postavami a závěrem tak naivním a kýčovitým, že by si nejeden ukroutil hlavu, tak já musím přesto hodnotit pěknými, průměrnými třemi hvězdami, jelikož mám jednak slabost pro charisma a vůbec i herectví Johna Travolty, který v tom zde navíc nezůstal sám, protože i další postavy a jejich představitelé jsou sympatičtí, a to ani nemluvě o krásné „skorodůchodkyni“ Shanie Twain, jednak celý ten příběh pak ubíhá opravdu velice svižným a nenudícím tempem, a jednak tu kupodivu dobře při vyhrocenějších dramatických scénách působily emoce, při závodech napětí a v neposlední řadě mě oslovila i vážně fungující atmosféra. Zásadní výtku mám tak snad jen k odporně přehrávajícímu a odpudivému Madsenovi a k již zmiňovanému teatrálnímu vyústění, které by nepřesvědčilo svou hloupostí snad ani toho nejoptimističtějšího naivu, to bylo jako vážně už přes čáru snesitelnosti. I tak ale opakuji, celkově se jedná sice o snímek více než nenáročný a šablonovitý, ovšem čas u něj strávený v žádném případě nepovažuji za promarněný, mě to přišlo jako velice příjemná podívaná, co rozhodně nezkazí den. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film mi pripada jak keby ho vyprodukovala nejaka muzska obdoba Hallmarku. Proste taky nenarocny film zo zivota pre chlapov, ktory momentalne nemaju chut na film v ktorom vsetko vybuchuje, ale nebudu sa pri nom citit zženstile, kedze tam su aspon rychle auta. Skoda len, ze pribeh je tak oobohraty, ze by ste jeho koniec odhadli po piatich minutach a ani kym sa k nemu film doplazi, tak to nie je prilis strhujuce. Vsetci herci maju svoje lepsie chvile kariery za sebou. Travolta pôsobi ospalo. Madsenovi cez ten jeho chraplak uz nie je vôbec rozumiet, ale aspon nehra beckoveho zaporaka, ale len nesympatickeho cloveka s ktorym Travolta superi. Vztah medzi Travoltom a jeho synom na ktorom mal film stat je taky nemastny neslany. Vlastne jak cely film. Pri nejakej inej cinnosti sa to raz da zvladnut, ale ak to neuvidite, tak o nic nepridete. 5/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kde je riziko a adrenalin? Kde je rodinné drama? Kde jsou intriky? Zdá se že Travolta, který měl ve své kariéře šťastnou ruku na filmy, která se staly kultovními uvízl ve filmovém červeném světle. Film Trading Paint nenabízí nic jiného než bezmyšlenkovitě zabít 87 minut. Určitý promarněný potenciál nabízel starý příběh. Ale ten zůstal v garáži. Travolta se pokusil do příběhu vmáčknout emocionální život , ale zvítězila klišé. Se svým synerm jsou trochu egoisticky zaměření a řeší spoustu pracovních a soukromých problémů. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

eeeeaaaH, zápletka, která tady byla už tolikrát. Táta hrdina závodník, syn rebel, mezi nimi zlá krev a tak jde k protivníkovi. Ten má ale pifku na taťku a tak mladého zchromí. A nakonec happy end. A celé v protsředí v naších končinách nezajímavého dirt racingu. Závodí se na "běžecké" trati kolem hřište. Úplná zábava. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama