Reklama

Reklama

Fred Armisen: Standup For Drummers

(pořad)
všechny plakáty

VOD (1)

Recenze (4)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Fred Armisen umí. Zejména hrát na bicí. Standup je (jak je vidno z názvu) orientován hlavně na bubeníky a ti si to určitě užijou nejvíc, ale užijou si to určitě i ti, kteří s bubeníky někdy měli co dočinění v kapele (takže skoro všichni, kdo byli v kapele). Většina humoru je klasického typu "stává se vám taky, že...", u které se divím, že jsem na ni již dříve nenarazil na YouTube. Zvláštní segment s přízvuky jsem moc nepochopil, ale napravil to segment "jak šel čas bicími soupravami" a několik guest stars. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Znáte z SNL, znáte z Portlandia, a jestli se vám ten druh quirky humoru líbí a máte rádi hudbu, bude se Vám tenhle stand up líbit ()

teplic 

všechny recenze uživatele

Originálna téma a celkový nápad a do istej miery aj spracovanie. Zo začiatku sa veľmi ťažko zvyká na brutálne nesúrodé vtipy, ktorých striedanie graduje do čoraz absurdnejších spojení. Stand-up môže určite byť nesúrodý, ale nemal by to byť výpočet vtipov, do čoho Armisen zo začiatku veľmi veľa skĺzal. Humor, ktorý je cielene trápny, sa robí ťažko -- asi lebo niekedy z toho človeku vypadne to cielene. Armisen to aspoň ku koncu ako-tak uhral, ale od začiatku po cca polovicu bieda pomiešaná s výstrelmi dobrej zábavy. ()

Reklama

Reklama