Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v Seabrooku, v maloměstě, jež je posedlé uniformitou, tradicemi a roztleskáváním. Tedy až do začátku průkopnického školního roku, kdy byli studenti ze Zombietownu zařazeni na Seabroockou střední školu! Lidští a zombie studenti se obtížně sžívají a mezi roztleskávačkou Addison (Meg Donnellyová) a zombie Zedem (Milo Manheim) klíčí přátelství, které snad nadobro spojí školu i všechny obyvatele města. (Disney Channel)

(více)

Recenze (11)

juta 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsem takový příběh viděl? Holka je roztleskávačka, kluk je fotbalový hráč. Každý má nějakou vadu, jejich vztah se odsuzuje. Je tu soutěž v roztleskávání, fotbalové mužstvo zase bojuje o prvenství v lize... Klišé na každém kroku. Jediné co je tak trochu jiné je, že kluk je zombík. Jinak je vše od začátku dané jak to bude. Ale abych jen nekritizoval, tak překvapivě písničky jsou celkem fajn. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle byla další simple escort mission. Potomstvo kus tohoto vidělo kdesi u kamaráda na návštěvě a prý to bylo super, a že to musím sehnat a vidět. Už dlouho jsem od Dysney Channel produkce nic neviděl a tak jsem to bral i jako takovou zajímavou exkurzi do světa toho jakou zábavu odrostlejším dětem, kterým animáky už nestačí tenhle gigant dětské zábavy nabízí. Už jen ten název... A vážně jsem zíral. Film je totiž oslavou různorodosti! Tak to v něm několikrát padlo. Těmi jinačími jsou zombíci, kteří jedí lidské mozky už jen z konzerv a po nákaze, kterou lidstvo přežilo se k nenakažené populaci chovají slušně. Mají své zóny a vlastně jsou to nenakažení a normální lidé, kdo je omezují a utiskují. A tak jednoho dne zombíci vyrazí mezi lidi a snaží se dokázat, že život s nimi je bezva. Prostě diverzita na kvadrát. Samozřejmě jsou mezi lidmi ortodoxní odpírači, kteří tvrdí, že se zombíky by si nikdo neměl zahrávat. Naštěstí i oni nakonec prozřou a celý film skončí nádherným mixem tanců a písní kdy lidé se zombíky chtějí žít v jednom společenství... Asi nebylo náhodou, že zombící jsou přebílení Afroameričané se zelenými parukami a lidé jsou zastoupeni výhradně bělochy (to jsou ti zlí, podléhající stereotypům, že zombíci jsou fuj). Zatímco potomstvo se radovalo z hezkého konce, já se kousal do rtu a říkal si.. Aha, tak takhle nějak končí vyspělé civilizace. A nemusí to být válkou, katastrofou.. Prostě zblbnou z blahobytu nudou. Začnou se nenávidět, odsuzovat, omlouvat, zahodí vše čím byli a díky čemu jsou tam kde jsou . Nebýt toho, že byl film plný písniček a opravdu nápadité choreografie, tak za námět bych dal odpad s hvězdičkou. Tohle je prostě takovej mozkovej výplach pro nejmenší o tom jak se všichni mají na světě rádi, jak je všechno bezva a čím je někdo odlišnější - tím lépe ! . Jenže svět takovej není a tohle je na něj až dorostou určitě nepřipraví... Takže jeden mozek z konzervy a víc nedám. * ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem si to zase pustil?? Já chtěl vidět hlavně uplně jinej film a né tuhle blitku!! Proč tohle vůbec existuje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Teda tohle je vážně velká šílenost. Zombie tu vypadají jako cosplayeři, kteří jsou na Joker-con, pro jistotu jsou tu i menšinoví herci nabíleni, aby jako zapadli, ale na druhou stranu pak převládají na druhé straně, postav "obyčejných" lidí. Ale v klidu, v hlavní roli běloši. Disney vytváří hodně divné stereotypy, nebo vlastně ne, on je akorát podporuje. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto bavilo dokonca 9 ročné dievča tak že počas filmu v pohode odbehovalo preč a naspäť a nakoniec to ani nedopozeralo... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím uznat , že to má něco do sebe. Písně jsou hodně povedené a hlavní dvojici to hodně spolu pasuje (dokud ta ženská nesundá paruku pak můj obdiv k ní hodně klesl) . 1 hvězdu strhávám za toho homosexuálního vedoucího roztleskávačů a jeho partu a jednu za tu černošku ta byla příšerná po všech stránkách navíc tam pasovala asi tak jako v Predátorovi Justin Bieber. Lepších 60 procent někdy neuškodí se podívat na něco u čeho může vypnout mozek a nemusí přemýšlet. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Dala bych i vyšší hodnocení, ale mě to jako staršího diváka prostě neoslovilo. Na mě tady bylo hodně protáhlých písniček, málo promyšlený děj, no vlastně, on byl promyšlený dost. A divák se zde setkává s docela zajímavým a netradičním pojetím zombíků, takže to až tak k zahození není. Je tady ovšem jeden problém, pojetí ideání. Pro děti, konkrétně holčičky, do dvanácti let možná, starší divák bude jistě usínat. Z pohledu mladšího diváka paráda, z pohledu staršího propadák, ale protože se mi jako celek líbil, dávám mu tohle hodnocení. Je to ovšem jen a jen můj názor. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to vypadalo jako silena nuda, ale potom se to rozjelo a bylo o co stat! Za me parada-pecka-parada! Proc to ma tak malo??? 😂 ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

A me se to libilo, aniz bych byla cilovka. Uzasny oddechovy film, kdyz chce clovek vypnout mozek. Je to barevne, mile, sladke, jednoduche, herci pekne zpivaji, dobre tam tanci a hlavni hrdinove maj pekne xichtiky, na ktere je radost pohledet :) ()

zikacek 

všechny recenze uživatele

Mě se to vlastně i líbilo, a to nejsem cílovka. Písničky super, postavy taky dobrý, příběh - no nic nového, ale přesto film má svoje kouzlo. Film je pěkně barevný a to odlišení zombie od lidí je skvělý. Já se bavila. ()

Reklama

Reklama