Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie se dozvídá, že useknutá ženská paže z nábřeží Visly patří k tělu mladé ženy, které objevila po incidentu na polské dálnici v minivanu s českou SPZ. To přivede kriminalisty z Varšavy k užší spolupráci s pražskou policií. Major Viktor Seifert (K. Roden) později potvrdí, že zabitá dívka je Češka Věra Vítová. Mezitím je v Oděse v mrazáku jednoho z luxusních hotelů nalezena zmražená ženská paže. Serhij se domnívá, že za případem stojí oděské podsvětí, a tlačí tak na svého informátora Scorpiona, aby mu sehnal informace, jež mu pomohou zjistit, po kom má jít. Jenže toto úsilí se mu zanedlouho krutě vymstí. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak mé naděje zůstaly oslyšeny, škoda. V žánru seriálu je uvedeno krimi, drama, thriller, takže bych logicky očekával akci, silné momenty, napětí a hutnou atmosféru, na nic takového ale nedošlo. Nejhorší situace jsem se dočkal ve chvíli, kdy se tvůrci rozhodli vytvořit postavám tří vyšetřovatelů jakousi hloubku, protože to vůbec nezvládli. Zastavení se u hrobu (Ukrajina), rodinné drama (Polsko), ani složitý vztah s partnerkou (Česko) na to prostě nebyly dostatečné a všechno vyznělo tak nějak do ztracena. A navíc jsem vůbec nepochopil, jak se hlava dostala na střechu kočáru... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nosnou částí dílu byly opět rodinné vztahy kriminalistů. Atmosféra byla ovšem o trochu hutnější, než v prvním dílu. Množství postav ale činí příběh nepřehledným. Ani hodiny SEČ nestačí. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tady začíná problém celého projektu. Jsou tady tři týmy, o každém se budete chtít něco dozvědět. Zároveň je těch mrtvol, nejenom ten stále víc (princip jedné rozkouskované na víc místech by mi k počtu dílů seděl víc). Taky mě docela pobavil rozdíl v práci s podezřelím na polské a české straně ;) ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, ačkoliv nebyl Bůh ví co, tak byl rozhodně lepší a víc jsem si ho užil. Tímto jsem se víc pronudil až do jeho konce. Přijde mi to jako škoda, protože takovýchto mezinárodních projektů u nás moc není. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... co na to napsat? Zdá se, že autorům stačí desetkrát ukázat vybledlé nahé dívčí tělo bez končetin na pitevně, aby si připadali jako mistři severské detektivky. Kdyby tento seriál přišel před deseti lety, tak si z něj sednu na zadek, ale dneska sorry jako, ale i takový Jirka Strach dokáže za málo peněz více napínavé muziky a nemusí rajzovat východní Evropu, ale stačí mu Brno a okolí. Vyprávění je hrozně utahané, některé dialogy zbytečně dlouhé ( viz. scény s polským podezřelým ) a soukromé linky detektivů zbytečné. Dneska se propojily polská a česká linka a ukrajinská byla dnes úplně o ničem, ikdyž schéma je furt stejné: Poláci mají brutalitu, sex, Ukrajinci uříznutou hlavu a Češi humorné scény z kanceláře. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej díl o poznání horší než ten úvodní. Mě ale zase tak extra nevadí, že v tomhle díle jsme se podívali po chvilkách do soukromí vyšetřovatelů. Odehrává se to ve třech zemích, těch postav je celkově dost, tak nemusí bejt na škodu vědět o třech postavách trochu víc. Místní hodnocení už jsem přestal brát vážně dávno, i v tomhle případě se tu najdou fajnšmekři, kteří toto odpadujou a "seriálům na oskara" jako Modrava,Temný kraj, Specialisté, nebo Modrý kod jsou schopni napálit pět hvězd. Tím si akorát tak serete do krku... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo zaraženě vzdychal, že čekal, že se cesty vyšetřovacích part sejdou už v prvním díle, je v tomto částečně uspokojen. Vše se rozbíhá pomalu, druhý díl nám sice přináší další části těl, ale přitom jako by se tam vlastně nic nedělo (ale tím nechci říct, že by to pro mě byla pruda, jen je to bez akce). Nicméně ruku na srdce... ono se to děje i v mnohem slavnějších počinech. Zkrátka to beru tak, že první díly jsou seznamovací a rozjížděcí. A těším se na další. Česká linka je pořád taková divná, polská pro mě stále nejzajímavější. Dabing pořád na prd, ale to je daň za to, že koukám ve vysílacím čase. Četla jsem, že na stránkách ČT lze koukat i v původním znění. Věřím, že je pak celkový dojem mnohem lepší. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda je mierne lepšia ako "pilotný" príbeh. Očakával som, že sa seriál rozbehne. Mám pocit, že niekde o jednu či dve časti neskoršie sa do toho zapletie politika a celé sa to zmení na neprehľadný guláš. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TA useknutá hlava na závěr v tom kočáru - není to už nějak moc ??? Pro mne teda jo . Co najdou příííště ?? To se někteří dozví v dalším díle . Já asi už ne. Je to fakticky podivná slátanina ve středoevr. čase . ()

Reklama

Reklama