Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zachráněná Lída Beyerová vypoví Marii, že filmový producent Gianni a jeho vlivní známí provozovali v Praze exkluzivní klub pro muže, který vlastnil Milan Sova. Mezi jeho klienty patřili i bývalý ministr spravedlnosti Jiří Matoušek, státní zástupce Kohout nebo vlivný ukrajinský podnikatel Kiryl Matvějenko. Polští kriminalisté najdou tělo Beaty Wieczorek, pohřešované milenky Witolda Bronisze. Krátce poté ale Mariin kolega Marek spadne do pasti nastražené policejní inspekcí a je zatčen kvůli obchodu s drogami. Serhij, který se snaží rozluštit záhadu propojení vražd mladých dívek, navštěvuje znovu svého otce Stepana, bývalého detektiva, a konzultuje s ním dosavadní pátrání. Stepan je přesvědčen, že všechny vraždy má na svědomí jeden člověk, a řekne Serhijovi o velmi podobném starším případu z Německa. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný výsledek jako u předchozí epizody. Nadšení se sice nedostavilo, ale byl to vcelku sledovatelný díl, který mě nenutil, abych si našel jakoukoli vedlejší činnost, než uběhne ta hodina. Rozhodně je lepší, když tvůrci sáhnou k nějaké akci, než aby se snažili přiblížit mi některou z postav. To jim opravdu nejde. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kam nás tohle všechno zavede? Jsem z toho zmatená jak včela po postřiku a jsem zvědavá, zda je vrahem ten, o kom si to celou dobu myslím od první chvíle, kdy vešel na scénu. Protože kdo jinej by nás mohl na konci "šokovat" a přitom vše propojit. Nejsem si jistá, zda poslední díl může vše odhalit, dovysvětlit, ukončit. Jinak spád a atmosféru tohoto dílu bych radši viděla u těch prvních. U posledních dílů si už zkrátka představuju jiný pokoukání. Každopádně je to poprvé (haha) kdy se vážně těším na další díl. Žel Bohu poslední. ()

Reklama

Reklama