Reklama

Reklama

Princip slasti

(seriál)
  • Polsko Zasada przyjemności
TV spot
Česko / Polsko / Ukrajina, 2019, 9 h 20 min (Minutáž: 54–57 min)

Scénář:

Maciej Maciejewski

Hrají:

Małgorzata Buczkowska, Karel Roden, Sergej Strelnikov, Aňa Geislerová, Kryštof Hádek, Marek Taclík, Martin Finger, Lucie Zedníčková, Robert Mikluš (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílná kriminální minisérie je dalším mezinárodním koprodukčním projektem České televize, která tentokrát spojila síly s Polskem a Ukrajinou. Na moři nedaleko pláže v ukrajinské Oděse se objeví loďka unášená vlnami. Uvnitř objeví dva plavci nahé zmrzačené tělo mladé ženy s uťatou paží. Ve stejný den je na nábřeží Visly ve Varšavě přivolána policie k záhadnému napadení a objeví v kufru opuštěného auta useknutou ženskou paži. Další dramatický nález učiní herci pražského divadla během představení přímo na jevišti, když v tašce přímo na scéně najdou uťatou paži mladé ženy. Tři lidské ostatky ve třech evropských městech a trojice vyšetřovatelů z Česka, Polska a Ukrajiny v podání Karla Rodena, Malgorzaty Buczkowské a Sergieje Strelnikowa rozjíždějí rozsáhlé mezinárodní pátrání. K odhalení pravdy budou ale potřebovat mnohem více odvahy a odhodlání, než si původně mysleli. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Dechman k tomuto seriálu (2)

Princip slasti (2019) odpad!

Snažil som sa do toho dostať štyri diely ale teda nepodarilo sa. K tomu to by mali dávať ešte brožúrku z vysvetlivkami. Nejasné, upotené, spomalené, rozťahané ako prsia starej ženy...oni si to v tom seriále užívajú ale čo my? Predstava, že to má ešte šesť pokračovaní ma tak vydesila, že som radšej unikol definitívne preč. Stačilo štyri diely, jeden v Poľsku, jeden na Ukrajine, jeden v Čechách a v poslednom to spojiť a dokončiť...hawk. ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Za mňa krátko, malé zlepšenie ale teda riadna blbina.... ()

Reklama

Reklama