Reklama

Reklama

Princip slasti

(seriál)
  • Polsko Zasada przyjemności
TV spot
Česko / Polsko / Ukrajina, 2019, 9 h 20 min (Minutáž: 54–57 min)

Scénář:

Maciej Maciejewski

Hrají:

Małgorzata Buczkowska, Karel Roden, Sergej Strelnikov, Aňa Geislerová, Kryštof Hádek, Marek Taclík, Martin Finger, Lucie Zedníčková, Robert Mikluš (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílná kriminální minisérie je dalším mezinárodním koprodukčním projektem České televize, která tentokrát spojila síly s Polskem a Ukrajinou. Na moři nedaleko pláže v ukrajinské Oděse se objeví loďka unášená vlnami. Uvnitř objeví dva plavci nahé zmrzačené tělo mladé ženy s uťatou paží. Ve stejný den je na nábřeží Visly ve Varšavě přivolána policie k záhadnému napadení a objeví v kufru opuštěného auta useknutou ženskou paži. Další dramatický nález učiní herci pražského divadla během představení přímo na jevišti, když v tašce přímo na scéně najdou uťatou paži mladé ženy. Tři lidské ostatky ve třech evropských městech a trojice vyšetřovatelů z Česka, Polska a Ukrajiny v podání Karla Rodena, Malgorzaty Buczkowské a Sergieje Strelnikowa rozjíždějí rozsáhlé mezinárodní pátrání. K odhalení pravdy budou ale potřebovat mnohem více odvahy a odhodlání, než si původně mysleli. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele quido.morava k tomuto seriálu (6)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

2 silné kávy, abych neusnul - WTF - málokdy jsem hrubý,ale tady nemůžu jinak: za 1. děj se táhne jako lačnému sr*ní; za 2. herci nehrají, jen tam jsou; za 3. dialogy, dabing, logika - všechno špatně, nic z toho se nedá pochválit; za 4. jestli takto bude pokračovat i další díl, tak nevím nevím... ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Oproti prvnímu dílu žádné zlepšení, možná ještě horší scenáristická práce, režie jakoby tam ani nebyla. Nuda a velké zklamání... ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

až na ten líbivý "akční" konec, lákající na další díl, o ničem... ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

jenom se to trochu začíná hýbat, ale pořád je to dost utahané a hlavně nepřehledné - možná záměr, ale míjí se účinkem... ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

Pořád v intencích předešlého dílu - ale něco na tom asi bude, že mne to nutí to ještě stále sledovat. ()

Epizoda 7 (2019) (E07) 

Asi zatím nejzáživnější díl, tedy díky zrychlení scénáře, ale pořád to není ono... ()

Reklama

Reklama