Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na můstku přes potok, přesně na hranici dvou policejních rajonů – Tomáše Topinky (R. Mikluš) z Protějova a jeho slovenského kolegy Ľubomíra Ostrého (M. Geišberg) ze sousední Brehové – je nalezena mrtvola ovce. Konkurenční dvojice policistů zjišťuje, že nejde o první případ, a vydává se po stopách masového ovcovraha. K objasnění případu pomůže nakonec konzultace s ne zrovna vstřícným doktorem Martinem Elingerem (M. Donutil), Irenin (G. Marcinková) rázný zásah a postřeh Topinkovy matky Marie (V. Freimanová). (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Opatrne, občan. Opatrne!" Scenár tradične slabší a Topinkovi som stále neprišiel na chuť, ale rozhodne tretej časti výrazne pomáha bizarný prípad zabitých oviec a, to najmä, buddy chémia s Marekom Geišbergom (ktorý si slovenského policajta užil všetkými desiatimi). ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak tento díl už vzdal nějakou detektivní zápletku, řeší se chcíplé ovce, logika žádná - mluví se o rozbití zadní řásti hlavy, ale to zdá se není nakonec popsaným zpsobem možné, případ rozřeší sestra Irena, která si všimne něčeho, čeho si nevšimli ani policajit ani chovatelů ojoj. Jinak schéma začíná být jasné, vždy jedna scéna s panem DOnutilem, který se chová jako absolutní asociál, ještě více než v hlavním díle. Jen mne udivilo, že odněkud nevylezil Taclík s Bartoškou (nebo jsem usnul nudou). Jedinéí oáivení pro mne předvádí paní Freimanová, ale to je málo. Hrozné a ta bitka na konci -uch. ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rád jsem chodil na Roberta Mikluše na Husu na provázku. Bohužel odešel za štěstím do televize a jeho strážmistr Topinka je tak kreténská a trapná postava, že je mě za něho hanba. To ale nejen on, ale celé obsazení seriálu stojí na debilním vidláckém humoru, kterému se může smát jen hrstka vyvolených. Stačil mě jeden díl k pochopení celé situace a více již netřeba. Co taky chtít od režiséra, který stojí za šlágry jako je Doktor Martin nebo Ordinace v růžové zahradě. Čisté dno. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizarní případ vyžaduje bizarního vyšetřovatele. A tady pro jistou dva (magory). Topinku už známe, ale slovenský policista Ostrý se nám tu představí jako slovenský Topinka. A oba vytvoří sehranou dvojici, proti nimž ani ovce páchající sebevraždu nemají šanci. Hodně nahláškovaný díl, bohužel tempo žádné a přejíždění policejních vozů sem a tam vyložené rušivé. Ale i tak zábavný průměr. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama