Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z ordinace Martina Elingera (M. Donutil) zmizí kyvadlové hodiny. Topinkova stopa míří do muzea kuriozit v nedalekých Zábředlicích. Během vyšetřování ale zjistí, že bude muset opět nedobrovolně spojit své síly se slovenským kolegou Ostrým (M. Geišberg). Po sérii dramatických nedorozumění a zběsilé honičce je nakonec odhalen překvapivý pachatel krádeže Elingerových hodin a Tomáš Topinka (R. Mikluš) se tak může úspěšně revanšovat doktoru Martinovi. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky většímu prostoru pro doktora Martina mi tato epizoda přišla lepší. Sice v některých místech byla taková hluchá, ale jako oddechovka to bylo stále fajn. Objektivně tak ty 3*, dávám ale 4*. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omylem jsem viděl i další díl a dno odpadu se zaplnilo ještě větším hnojem. Další díl bych musel sledovat pouze kdybych měl sirky v očích a byl bych připoutaný, podobně jako nebožák Alex v Mechanickém pomeranči. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina tohoto dílu se trochu vlekla a humor byl příliš nucený, ale ke konci autoři přidali na vtipu. Řešení případu navíc bylo originální. A když se v závěru sešli protagonisté v ordinaci, připomněl jsem si i výborné obsazení rolí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I zcela banální případ krádeže hodin z ordinace doktora Elingera se v rukou policisty Topinky mění v mezinárodní případ s nejvyšší prioritou. No proč ne! Je tu více Donutila i Bartošky, opět slovenský policajt Ostrý a hodně jezdění na koni. Pohodka. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Seriál potvrzuje několik faktů, které zasvěcený filmový fanoušek ovšem už dávno zná: Bartoška používá pořád tu stejnou ausšusovou zubní protézu, takže furt šišlá. O Pavlu Novém totéž s určitostí říci nemůžeme, páč ten šišlal už za mlada. Bejt Miklušem, zjistím si majetkové poměry Bernda Posselta a jestli jsou vynikající, vydávám se za jeho syna (každý soudce s méně než dvaceti dioptriemi to musí uznat i bez testů DNA). Seriál taky ukazuje, proč se zloději stahují do velkých měst.. neboť na vesnici policajti úspěšně vyšetří i ztrátu lístku na tramvaj. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco trend ve světě je řešit v krimi seriálech teroristy, sériové vrahy nebo záchranu světa na deset způsobů, v Protějově Topinka řeší ukradené hodiny. Celkem milé osvěžující jako zábavná blbina. ()

MovieMan7 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to ne, čekal jsem mnohem víc, tak polovina filmu byla vata, ten Topinka s Ostrým už jsou trapní, navíc to teda bylo celé k ničemu? Proč jim to ten doktor neřekl rovnou, prostě natahování. 5% (Přestávám sledovat). ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl... Topinka na koni se psem honí zločince i jezdí ve službě :)) Dokonce na něj i mluví, i když jen sní...  "ty opravdu mluvíš - - - jen někdy - - - nech to koňovi ten má velkou hlavu... I když se mi zdá Tomáši, že ty jí máš stejně velkou :))))" Doktor Martin zase perlil a nezklamal... Nakonec Topinka vše vyřešil a ten konec dílu stál za to..! ()

Lur 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že seriál se mi líbí i pobaví. Těším se na další díly. Humor tu vychází s urputné snahy našeho seriálového hrdiny o maximální nasazení :-) Bez zbytečných šaškáren za každou cenu. Baví mě i vedlejší role skřítků pomocníčků..(maminka, sestřička, přítelkyně pošťačka a spol..) Komisař Majer, kůň, Bartoška i česko-slovenské pošťuchování..:-) Milé, oddechové. ()

Reklama

Reklama